Home Gaming Spyro Reignited Trilogy zet Nintendo Switch en Steam in Vuur en Vlam

Spyro Reignited Trilogy zet Nintendo Switch en Steam in Vuur en Vlam

by Jos Vis

Spyro vliegt dit jaar weer uit en biedt fans nog meer mogelijkheden om Spyro Reignited Trilogy te spelen. De Spyro Reignited Trilogy is al speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One, maar vanaf 3 september zijn alle drie de originele games – Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon –  voor het eerst speelbaar op Nintendo Switch en pc via Steam. 

Hoe je ook van Spyro’s avonturen wilt genieten, het kan allemaal. Gamers die graag onderweg gamen kunnen Spyro Reignited Trilogy meenemen op hun volgende avontuur met de Nintendo Switch. Spelers die de geremasterde trilogie via Steam op pc spelen kunnen uitkijken naar 4K-graphics en een uncapped framerate op systemen die dit ondersteunen.

Om te vieren dat Spyro 21 jaar geleden is begonnen met het redden van de Dragon Realms, nodigt hoofdontwikkelaar Toys For Bob fans uit op 3 september om 19:00 uur een speciale livestream te kijken op het Twitch-kanaal van Games Done Quick. Deze draaien om de lancering van de game op de twee nieuwe platformen en laat zien hoe spelers in de fun kunnen delen.

De Spyro Reignited Trilogy levert de memorabele en spannende gameplay die spelers zich herinneren van de jaren 90, maar dan met prachtige HD-graphics. De trilogie biedt meer dan 100 levels, verbeterde beloningsfilmpjes, Spyro’s bende maffe personages (inclusief Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9 en Sgt. Byrd) en veel meer! De trilogie levert spelers een verbeterde ervaring met prachtig gerenderde omgevingen, verbeterde besturing en adembenemende filmpjes, om deze epische avonturen op de best mogelijke manier te beleven.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, brengt Activision twee videogame-iconen ook nog op een spectaculaire manier samen, want Spyro gaat ook racen in de Spyro & Friends Grand Prix die op 30 augustus naar Crash Team Racing Nitro-Fueled komt. De Spyro & Friends Grand Prix is zonder extra kosten beschikbaar voor spelers die de hoofdgame hebben aangeschaft en laat de beroemde paarse draak voor het eerst meedoen aan een CTR-feestje. 

Tijdens de Spyro & Friends Grand Prix, kunnen spelers heerlijk scheuren over “Spyro Circuit”, de gloednieuwe track met Spyro-thema waarop ze edelstenen kunnen verzamelen, vuurwerk kunnen ontwijken en (uiteraard) langs schapen kunnen vliegen. Spyro gaat dit race-avontuur niet alleen aan, maar wordt daarbij vergezeld door Hunter en Gnasty Gnorc als speelbare personages, terwijl Sparx meedoet als beschermingsmasker in de stijl van Aku Aku op de Spyro Circuit-track. De Spyro & Friends Grand Prix levert ook andere toffe content die spelers online kunnen verdienen, waaronder nieuwe voertuigen als de Spyromobile, Gnasty Ride en Dragonfly, en andere nieuwe Pit Stop-voorwerpen, inclusief de geweldige nieuwe Gem Paint Jobs en wielen met elementen thema, de Viking Polar-skin, de Orc Big Norm-skin en meer!

Image

Spyro Reignited Trilogy zet nieuwe platformen in vuur en vlam: vanaf 3 september ook de Nintendo Switch (Toys for Bob) en pc (Iron Galaxy) via Steam. Het aantal epische Spyro uitdagingen en reizen in beide games is goed voor vele uren ouderwets speelplezier. Ga voor meer informatie over Spyro Reignited Trilogy (@SpyroTheDragon) en Crash Team Racing Nitro-Fueled (@CrashBandicoot) naar de Twitter-, Facebook- en Instagramprofielen van beide games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: