Home Gaming Spyro Reignited Trilogy vanaf vandaag beschikbaar voor Nintendo Switch en Steam

Spyro Reignited Trilogy vanaf vandaag beschikbaar voor Nintendo Switch en Steam

by Jos Vis

Spyro Reignited Trilogy zet gamers in vuur en vlam! De geremasterde videogame die gamers opnieuw verliefd maakt op dat ‘paarse draakje uit de jaren 90’ verschijnt vandaag wereldwijd voor Nintendo Switch en pc via Steam. Dit is de allereerste keer dat de Spyro Reignited Trilogy speelbaar is op deze platformen.

Om dit te vieren nodigen Toys for Bob en Games Done Quick je uit om deel te nemen aan de Spyro-fun mee te doen aan onze community speed run challenge-wedstrijd.

We dagen je uit om de beste tijd te halen! Fans die op Twitter, Facebook of Instagram een foto van hun Sunny Flight-tijd posten met de hashtag #SpyroFlightChallenge, maken kans om een supercoole hoofdprijs te winnen! De fan met de allersnelste tijd wint een geweldig Spyro-prijzenpakket, inclusief een elektrische custom-Spyro-scooter en een Nintendo Switch met Spyro-thema!

De beste Sunny Flight-tijden verschijnen in een klassement op de social-mediakanalen van Spyro, @SpyrotheDragon op Twitter en @Spyro op Facebook en Instagram. Check het klassement regelmatig om te zien wie er aan kop gaat. De officiële spelregels zijn te vinden op SpyrotheDragon.com/SpyroFlightChallenge

Spyro Reignited Trilogy is vanaf vandaag ook beschikbaar op de Nintendo Switch (Toys for Bob) en pc (Iron Galaxy) via Steam. Het aantal epische Spyro uitdagingen is goed voor vele uren ouderwets speelplezier. Ga voor meer informatie over Spyro Reignited Trilogy (@SpyroTheDragon) en Crash Team Racing Nitro-Fueled (@CrashBandicoot) naar de Twitter-, Facebook- en Instagram-profielen van beide games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: