That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Nintendo Switch, PS4, Xbox One

Spyro Reignited Trilogy komt deze zomer uit op Nintendo switch en PC

Nadat Spyro the Dragon vorig jaar zijn triomfantelijke terugkeer beleefde in Spyro Reignited Trilogy voor PlayStation 4 en Xbox One, zal hij op 3 september zijn geremasterde vuur verder verspreiden door voor de allereerste keer te landen op de Nintendo Switch en op pc via Steam. Zo kunnen spelers waar en wanneer ze maar willen genieten van de drie originele Spyro games op Nintendo’s console of de avonturen fraaier dan ooit beleven op pc. De trilogie  bestaat uit Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon.

Image

Spyro Reignited Trilogy maakte zijn officiële debuut voor de Nintendo Switch tijdens de Nintendo Direct op de E3 dit jaar. Het is de eerste keer dat de drie originele Spyro games beschikbaar zijn op een Nintendo platform, de eerste keer dat Spyro op een Nintendo-console verschijnt sinds Skylanders Imaginators in 2016 en de eerste keer in 11 jaar dat Spyro de hoofdrol speelt in een game voor een Nintendo console. Op de Nintendo Switch kunnen spelers naar hartenlust springen, zweven, op avontuur gaan, uitdagingen overwinnen en hun vijanden roosteren zowel onderweg op de handheld als thuis op de tv. Spyro zal ook voor het eerst via steam op pc landen, waar de gamecollectie in vlammend 4K en met een hoge framerate te spelen is. 

Spyro Reignited Trilogy is helemaal opnieuw gemaakt en rijk aan de spannende en nostalgische gameplay waar de serie beroemd mee werd, inclusief meer dan 100 levels, verbeterde beloningsfilmpjes, redesigns van Spyro’s bende maffe draken en andere figuren (inclusief Sparx the Dragonfly, Hunter, Sheila, Agent 9! en Sgt. Byrd) en heel veel meer. De trilogie bevat ook fraaiere omgevingen, een geremasterde soundtrack, verbeterde besturing, gloednieuwe belichting en opnieuw gemaakt filmpjes, dit alles voor een optimale beleving van dit unieke avontuur. Spyro Reignited Trilogy voor de Nintendo Switch is gemaakt door hoofdontwikkelaar Toys For Bob, terwijl de pc versie is gemaakt met de getalenteerde ontwikkelaars van Iron Galaxy aan het roer.

“Spyro Reignited Trilogy is een liefdesbrief aan de fans. Nu deze nostalgische verzameling naar de Nintendo Switch en Steam komt, kunnen spelers op elk platform genieten van deze geweldig leuke en iconische game,”zegt Michelle Fonseca, president-directeur van product management  en marketing bij Activision. “Het is enerzijds ons doel om spelers terug te brengen naar hun dierbare herinneringen aan de jaren negentig, en anderzijds om nieuwe fans uit te nodigen in de wereld van Spyro te duiken, op welk platform ze maar willen.”

Spyro Reignited Trilogy biedt een game-ervaring die voortbouwt op de eerste drie games. De vele geweldige personages zijn opnieuw en met extra flair vormgegeven, waardoor fans als nooit tevoren van Spyro’s avonturen kunnen genieten. Spelers zullen smullen van deze trilogie waaronder de hoeveelheid details, vernieuwde en moderne mechanics en een soepele camerabediening.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE