Home Gaming Splatoon 2: Special demo vandaag beschikbaar als download in de Nintendo eShop

Splatoon 2: Special demo vandaag beschikbaar als download in de Nintendo eShop

by Sven

Als je nog niet behoort tot de ongeveer 8 miljoen* spelers van over de hele wereld die al in de spetterende fun van Splatoon 2 voor de Nintendo Switch zijn gedoken, heeft Nintendo een mooie aanbieding voor je. Spelers kunnen gratis de Splatoon 2: speciale demo** downloaden in de Nintendo eShop om zich voor te bereiden op het online-evenement dat duurt van dinsdag 19 maart, 15:00 uur tot maandag 25 maart, 14:59 uur. Spelers kunnen de Splatoon 2: speciale demo nu downloaden op de Splatoon 2-website.


Tijdens de demoperiode kunnen spelers de 4-tegen-4 Grondoorlog, Profgevecht, Salmon Run en Toernooigevecht spelen met hun vrienden en andere online-spelers die de volledige game bezitten. Verover terrein door inkt met de kleur van jouw team te spuiten, rust je personage uit met verschillende wapens en uiterlijkheden, en spuit op je vijanden in dit kleurrijke spektakel! Spelers krijgen tijdens de demoperiode niet alleen de kans om naar hartelust te spetteren, ze krijgen na het downloaden van de demo ook een e-mail met een Nintendo eShop-code om een zevendaagse gratis proefperiode*** voor Nintendo Switch Online te activeren. Spelers kunnen deze code ook gebruiken als ze al eerder een gratis proefperiode activeerden. 

Spelers die tijdens de demoperiode de volledige game willen aanschaffen in de Nintendo eShop krijgen 33 procent korting, terwijl kopers van Splatoon™ 2 + Octo Expansion een korting van 25 krijgen. Spelers kunnen de vorderingen die ze in de demo maakten overzetten naar de volledige game.

Spelers die hun nieuwe spettervaardigheden naar een hoger niveau willen tillen, kunnen meedoen aan de vierde Splatoon 2 Community Cup, die plaatsvindt op zondag 24 maart. Op de Splatoon 2 tournaments-website kunnen spelers eenvoudig hun eigen teams samenstellen, nieuwe leden werven en deelnemen aan reguliere online toernooien** – voor de lol of voor de glorie! Spelers zonder teamgenoten kunnen zich gewoon aanmelden en naar de “Vind een team”-sectie gaan om vergelijkbare solo-splatters te vinden. 

Op 9 en 10 maart vonden in Parijs de finales plaats van het Splatoon 2 European Championship 2018-2019. Na maanden van spannende Splatoon 2-competities, kwamen de 12 beste teams uit heel Europa in het finaleweekend bijeen om te strijden om de kampioenstitel. Tijdens de spectaculaire finale van het thuisspelende Alliance Rogue tegen de heersende Europese kampioen BackSquids, wist het Franse team te zegevieren, een knappe revanche nadat ze vorig jaar tijdens de halve finale door het Duitse team waren verslagen. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: