That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Speel samen met vrienden in de nieuwe Final Fantasy XV multiplayer-uitbreiding

anaf vandaag kunnen FINAL FANTASY® XV-spelers samenkomen als elitetroepen van de Kingsglaive in “Comrades”, de allereerste online multiplayer-uitbreiding van de game. Comrades speelt na de gebeurtenissen van Chapter 13 in de hoofdgame en plaatst fans in de schoenen van de overlevenden van de Kingsglaive, die tijdens Noctic’ afwezigheid strijden om het licht terug te brengen naar de wereld.

Om de release van de uitbreiding te vieren, verscheen recent een nieuwe game-update die het spelers mogelijk maakt verschillende jaagmissies tegelijk te accepteren en nieuwe kookrecepten toevoegt.

FF XV Comrades cms.jpg

In Comrades kunnen spelers hun eigen avatar maken en aanpassen en daarmee deelnemen aan epische missies in een door duisternis overspoelde wereld. Als leden van de Kingsglaive kunnen spelers hun personages uitrusten met koninklijke sigils voor speciale krachten van de oude heersers. Spelers moeten een strategisch doordacht en evenwichtig team samenstellen om een kans te maken tegen de formidabele vijanden en monsters op hun pad. Naast de multiplayermissies kunnen spelers het verhaal ook beleven in een uitgebreide campaign voor één speler. Vanuit de basis in Lestallum kan de speler diverse spannende missies aangaan en oude bekenden ontmoeten.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE