Home Gaming Speel nu Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire, The GEMINI Deception

Speel nu Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire, The GEMINI Deception

by Mark van Truijen

BioWareTM en Lucasfilm hebben vandaag het volgende hoofdstuk uitgebracht in de episodische verhaallijn van Star WarsTM: The Old RepublicTM – Knights of the Fallen Empire. The GEMINI Deception, dat nu verkrijgbaar is voor alle Star Wars: The Old Republic-spelers, verhoogt de inzet nu de Outlander zich voorbereidt op de ultieme confrontatie.

Leid je alliantie in de epische aanval tegen het Eeuwige Keizerrijk. Samen met de mysterieuze en dodelijke Droid SCORPIO moet het team van Outlander een Zakuulan-oorlogsschip infiltreren om het op te nemen tegen de formidabele elite-strijdmacht van Arcann. Als de missie fout loopt, moet de Outlander de uitgang van een dodelijke val vinden, om daarna geconfronteerd te worden met hoogverraad.

Spelers kunnen vanaf deze week ook extra spelervaringen proberen:

  • Nieuw GEMINI Cartel Pack: Het nieuwe ‘GEMINI’ Cartel Pack, dat is geïnspireerd door het nieuwste hoofdstuk, biedt spelers de kans op het ongelooflijke nieuwe GEMINI Pulse Weapon-effect, plus zeldzame voertuigen en wapenrustingen.
  • Dark vs. Light-evenement: Vecht om controle op dit nieuwe zomerevenement! Verdien galactische beloningen terwijl jouw kamp vecht om de heerschappij en het lot van het heelal. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Bezoek www.swtor.com/dark-vs-light voor meer informatie.

Abonnees van Star Wars: The Old Republic kunnen Knights of the Fallen Empire gratis** spelen vanaf Chapter 1 tot het huidige hoofdstuk, The GEMINI Deception. Mensen die zich vóór 1 juli abonneren, krijgen daarnaast als onderdeel van het Subscriber Rewards Program een in-game HK-55 Victory Stronghold Decoration,* geïnspireerd door de legendarische Assassin Droid.

Lees meer over het doorlopende verhaal over Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire:www.StarWarsTheOldRepublic.com/Fallen-Empire.

Doe mee aan het Dark vs. Light-evenement: www.swtor.com/dark-vs-light.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: