That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PS4

Speel nu als Noctis in de Open Beta van Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix Ltd., nodigt vandaag alle spelers uit hun wapens te grijpen en deel te nemen aan de laatste personage-rotatie in de open beta van DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT, waar de kroonprins Noctis (FINAL FANTASY XV) voor het eerst is toegevoegd aan de lijst speelbare personages.

Noctis kan zijn unieke warpvermogen gebruiken om over het slagveld te bewegen en zijn vijanden te verrassen met even snelle als dodelijke aanvallen. Wanneer hij nog maar weinig energie heeft, wordt zijn Armiger geactiveerd en verschijnen zijn Royal Arms om vijanden extra schade te berokkenen en het tij van de strijd in zijn voordeel te keren.

Hieronder de volledige lijst met beschikbare personages van nu tot 22:00 uur op 21 januari:

Dissidia tabel.PNG

Ga voor meer informatie over de open beta naar: https://www.dissidiafinalfantasynt.com/en-gb/beta/

Bekijk hier de trailer van de open beta van DISSIDIA FINAL FANTASY NT.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT is vanaf 30 januari 2018 verkrijgbaar voor de PlayStation® 4.

De Ultimate Collector’s Edition komt beschikbaar in de online store van SQUARE ENIX en bij sommige retailers. Deze editie bevat een Warrior of Light-bustefiguur, soundtrack met 15 tracks, een artbook van 84 pagina’s, speciale FINAL FANTASY TRADING CARD GAME-kaarten en een seizoenspas die spelers toegang geeft tot zes nieuwe speelbare personages en content die na de lancering verschijnt. Fans die de Ultimate Collector’s Edition aanschaffen in de online store van SQUARE ENIX ontvangen ook extra digitale bonusvoorwerpen en thumbgrips van DISSIDIA FINAL FANTASY NT-.