Home Gaming Speciale Boxed art of rally Deluxe Edition nu beschikbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 5

Speciale Boxed art of rally Deluxe Edition nu beschikbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 5

by Jos Vis

Serenity Forge en Meridiem Games kondigen met trots aan dat de speciale boxed Deluxe Edition van de stijlvolle racegame art of rally nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en Nintendo Switch in Europese gespecialiseerde winkels. Oorspronkelijk ontwikkeld en uitgegeven door Funselektor Labs Inc. (de makers van Absolute Drift) en fysiek uitgegeven door Serenity Forge, is de kunst van het rallyen geïnspireerd op de gouden eeuw van het rallyrijden met iconische auto’s uit de jaren zestig tot tachtig.

Deze Deluxe Edition van Art of Rally in een doos bevat een speciaal ontworpen doos met exclusief artwork, een stoffen patch geïnspireerd op de game en een kleurenposter met de auto’s waarmee je kunt rijden.

In de kunst van het rallyrijden rijden ambitieuze rallyrijders door kleurrijke en gestileerde top-down omgevingen, geïnspireerd op echte locaties over de hele wereld. Strijd om de eerste plaats op de ranglijsten met dagelijkse en wekelijkse uitdagingen.

Van opties voor beginners tot rijmodi die zelfs de meest ervaren coureurs uitdagen: alle spelers kunnen de races aangaan met hun favoriete rallytrucs, zoals de Scandinavische bocht, tegensturen, remmen met de linkervoet en handrembochten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d