Home MoviesDVD/Blu-Ray Spanning en sensatie met de DVD en Blu-ray releases van The Searchers in oktober

Spanning en sensatie met de DVD en Blu-ray releases van The Searchers in oktober

by Sven

The Searchers Home Entertainment laat je ook deze herfst genieten van spectaculaire films vol drama, spanning en sensatie. Op 2 oktober verschijnt het biografische misdaadthriller Skin waar hoofdrolspeler Jamie Bell zijn leven als beruchte en getatoeëerde skinhead achter zich probeert te laten. In Vox Lux schittert Natalie Portman als de getraumatiseerde superster Celeste in een film over roem, sterrendom en de daarbij behorende pijn. Vanaf 16 oktober is het de beurt aan het bloedstollende Greta (Isabelle Hupert), een verhaal over vriendschap die een sinistere twist krijgt.

SKIN – vanaf 2 oktober op Blu-ray en DVD – bekijk de trailerDe beruchte skinhead Byron Widner (Jamie Bell) is door de FBI één van de meest gezochte mannen in Amerika. Hij is van top tot teen getatoeëerd met “White Power” symbolen die hij verdiend heeft met racistische haatmisdrijven. Wanneer hij Julie en haar drie dochters ontmoet zorgt zijn nieuwe verantwoordelijkheidsgevoel als partner en stiefvader ervoor dat hij zijn oude ideeën achter zich laat en breekt met de bende waartoe hij behoorde. De bende weigert zijn vertrek echter te aanvaarden en bedreigt hem met de dood. In ruil voor bescherming en het verwijderen van zijn vele tatoeages, helpt Widner de FBI door de symbolen op zijn lichaam te ontcijferen en zo zijn oude bendeleden te laten arresteren.

Skin werd geregisseerd door regisseur Guy Nattiv en beleefde zijn première in 2018 op het Toronto International Film Festival. De hoofdrollen worden vertolkt door Jamie Bell (Rocket ManBilly Elliot, Fantastic Four) en Danielle Macdonald (Bird Box).

Lengte: 110 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

VOX LUX – vanaf 2 oktober op Blu-ray en DVD – bekijk de trailerTijdens de herdenking van een schietpartij op school, zingt overlevend slachtoffer Celeste (Raffey Cassidy) een hartverscheurend lied dat van haar een onverwachte ster maakt. Met de hulp van haar gedreven manager (Jude Law) groeit Celeste uit tot een wereldberoemde popster. In 2017 is de nu 31-jarig Celeste (Natalie Portman) bezig met haar comeback terwijl schandalen en persoonlijke problemen haar carrière bedreigen.

Na zijn doorbraak met The Childhood of a Leader, een film over de geboorte van het fascisme, keert acteur/regisseur Brady Corbet nu terug met Vox Lux, die als eerste vertoond werd op het filmfestival van Venetië. De nummers in de film werden geschreven en gecomponeerd door singer-songwriter Sia.

Lengte: 110 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99 

GRETA – vanaf 16 oktober op Blu-ray en DVD – bekijk de trailerDe jonge Frances (Chloë Grace Moretz) leeft in New York met haar beste vriendin, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze op een dag de oudere weduwe Greta (Isabelle Huppert) ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt.

Chloë Grace Moretz en Isabelle Huppert schitteren in deze sfeervolle en bloedstollende thriller van Oscar® winnaar Neil Jordan (Interview with the Vampire, The Crying Game). De producenten van Greta zijn bekend van onder andere The Age of Adaline, Inglourious Basterds en Good Will Hunting.

Lengte: 98 minuten
Consumentenadviesprijs DVD: € 16,99 / Blu-ray: € 17,99

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d