Home Gaming Space Tail – een uniek ruimteavontuur komt naar Xbox en PlayStation

Space Tail – een uniek ruimteavontuur komt naar Xbox en PlayStation

by Jos Vis

Schattige Bea gaat weer de ruimte in! Haar kosmische avontuur is nog niet voorbij en binnenkort zullen meer spelers haar verbluffende verhaal leren kennen. Alles dankzij de release op Xbox en PlayStation.

Bovendien brengt de uitbreiding Space Tail: Homecoming extra content en geheel nieuwe verhalen met zich mee. Bea bezoekt de plek waar kometen ontstaan en de fabriek waar kunstmatige intelligentie haar machines bouwt. Deze twee nieuwe locaties zitten vol geheimen die wachten om ontdekt te worden. Tijdens haar missies zal de dappere hond nieuwe vrienden maken met een aantal ongewone wezens.

Ook al is Bea een vastberaden hond, ze zal haar avontuur niet kunnen voltooien zonder jouw hulp! Terwijl je de controle over Bea overneemt, zul je verschillende uitdagingen tegenkomen. Bereid je voor op tal van puzzels en uitdagende mechanica die typerend zijn voor platformgames.

Het verhaal dat is voorbereid door de ontwikkelaars van Longterm Games gaat dieper dan je zou denken. Space Tail: Every Journey Leads Home zal je niet alleen aan het denken zetten over honden zoals de beroemde Laika, die om het leven kwam tijdens een ruimtemissie, maar ook aan de menselijke aanwezigheid in de ruimte. Is er een plek voor ons daarbuiten?

Het leren kennen van andere kosmische soorten is een van Bea’s favoriete dingen. De taal van onze viervoeters is iets dat we moeten leren, terwijl de interactie met de wereld door de gebaren en bewegingen van honden grappig kan zijn om naar te kijken. Blaffen, rollen en spelen zullen cruciaal zijn voor onze nieuwe vriendschappen. Vergeet niet dat Bea geen superheld is met een heleboel superkrachten. Ze is een hond en ze gedraagt zich als een hond. Dat is al bijzonder genoeg.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: