Home Gaming Space for Sale gaat 30 juli in Early Access

Space for Sale gaat 30 juli in Early Access

by Pim, Sel

Nog 21 dagen, dames en heren! Vijfenvijftig jaar geleden, in juli 1969, zette de mensheid zijn eerste stappen op de maan en eindigde de race naar de ruimte. Omschreven als “een kleine stap voor een mens, een gigantische sprong voor de mensheid,” markeerde deze historische gebeurtenis het begin van een nieuw tijdperk. Op 30 juli 2024 zal onze gezellige ruimtesimulatiegame, Space for Sale, in early access orbit op Steam lanceren en spelers uit alle sterrenstelsels uitnodigen om mee te doen aan het avontuur. We zullen toekomstige generaties laten beslissen of deze dag ook een historische gebeurtenis van vergelijkbare omvang voor de mensheid markeert.

Space for Sale biedt een meeslepende ervaring van het verkennen van exotische buitenaardse planeten, het bouwen van charmante habitats voor veeleisende interplanetaire klanten en het leren kennen van de unieke flora en fauna van elke planeet om je beter aan te passen.

Hoewel we nog geen tijdreizen hebben uitgevonden en ons interplanetaire avontuur niet onmiddellijk kunnen lanceren, zijn we verheugd aan te kondigen dat er nu al een speelbare demo van Space for Sale beschikbaar is op Steam. Bekijk het hier: Space for Sale op Steam.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x