Home Gaming Space Crew: Legendary Edition nu verkrijgbaar voor pc en consoles

Space Crew: Legendary Edition nu verkrijgbaar voor pc en consoles

by Jos Vis

Curve Digital en Runner Duck zijn verheugd om aan te kondigen dat hun intergalactische strategiespeluitbreiding voor bemanningsbeheer, Space Crew: Legendary Edition, nu beschikbaar is voor pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4. Nieuwe kapiteins kunnen het roer overnemen voor € 24,99, terwijl bestaande Space Crew-eigenaren gratis kunnen upgraden naar Space Crew: Legendary Edition!

Space Crew: Legendary Edition voegt een schat aan nieuwe content toe, waaronder de epische Android Ambush-campagne en, voor de eerste keer, de kans om je bemanning van het schip naar stations, buitenposten en nieuwe schepen te brengen in Away Team-missies.

Met een nieuw sterrensysteem om te verkennen met nieuwe uitdagingen en vijanden om te overwinnen, evenals een nieuwe legendarische bemanning om te redden en te rekruteren, voegt de Legendary Edition-uitbreiding een melkweg aan inhoud toe voor nieuwe en bestaande Space Crew-spelers!

YouTube video


“We zijn erg blij dat we fans van Space Crew ongelooflijk opwindende nieuwe inhoud kunnen bieden, evenals een grotere, gedurfdere ervaring voor beginnende ruimtekapiteins!” zei Dave Miller, mede-oprichter van Runner Duck Games. “Met de nieuwe Android Ambush-campagne, Away Team-missies en een nieuw sterrensysteem om te ontdekken, is er voor elk wat wils en we hopen echt dat spelers net zoveel plezier beleven aan de nieuwe inhoud als wij hebben gehad bij het maken ervan!”

Space Crew: Legendary Edition bevat:

  • Een gloednieuwe campagne – Spelers nemen het op tegen een droid-leger onder leiding van malafide androïden die eerder verbonden waren met de United Defence Force. Vecht tegen een hele reeks nieuwe vijandelijke kampioenen en schepen in nieuwe missies, met nieuwe uitrusting, livreien en upgrades die zegevierende kapiteins kunnen ontgrendelen.
  • Missies van het Away Team – Verlaat je schip en ga voor de eerste keer te voet met drie van je bemanningsleden naar buitenposten en grote schepen in de geheel NIEUWE Away Team-missies. Het selecteren van het juiste team is van cruciaal belang om te overleven, aangezien missies van het uitteam bestaan ​​uit verkenning, puzzels of gevechten… soms zelfs tegen de klok!
  • Legendarische bemanningsleden – Bouw en personaliseer uw ultieme bemanning door legendarische bemanningsleden te ontdekken en te redden met verbazingwekkende vaardigheden en superieure statistieken, om uw inspanningen tegen de vijandelijke dreiging te versterken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x