That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

South Park: The Fractured But Whole nu verkrijgbaar

South Park™: The Fractured But Whole is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone, hebben wederom samengewerkt met Ubisoft San Francisco en nemen spelers mee terug naar South Park, waar een nieuwe dreiging doemt aan de horizon.

 

Naast de standaard editie is South Park: The Fractured But Whole ook verkrijgbaar in twee speciale edities: Gold Edition en Collector’s Edition. South Park: The Fractured But Whole is gecreëerd, geschreven, ingesproken en geregisseerd door Trey Parker en Matt Stone en biedt een authentiek en interactief South Park op zijn best – hilarisch, buitensporig en vol plezier. Voor een beperkte periode ontvangt iedereen die South Park: The Fractured But Whole aanschaft een gratis exemplaar van de vorige game, South Park: The Stick of Truth.*

 

Met de steeds groeiende criminaliteit zijn de straten van South Park nooit eerder zo gevaarlijk geweest. Wanneer de zon ondergaat in dit doorgaans rustige bergdorpje in Colorado, kunnen chaos en vernieling botvieren: de onderbuik van de stad komt tot leven. Dit dorp heeft een held nodig. Eric Cartman ziet zijn kans schoon en creëert de beste superhelden-franchise ooit, ‘Coon and Friends’, met zichzelf, The Coon, in de hoofdrol.

 

Een gloednieuw dynamisch vechtsysteem biedt nieuwe mogelijkheden om tijd en ruimte meester te zijn en een vernieuwd looting- en craftingsysteem geeft spelers de vrijheid om hun krachten te ontwikkelen en verfijnen. Spelers vinden door de hele stad verborgen schatten en maken gebruik van recepten om hun eigen buitensporige uitrusting te maken die hen vervolgens helpt in gevechten.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE