Home Gaming3DS South Park™: The Fractured But Whole™ figurines nu verkrijgbaar

South Park™: The Fractured But Whole™ figurines nu verkrijgbaar

by Sven

Vier exclusieve figurines uit de officiële South Park™: The Fractured But Whole™ collectie zijn nu verkrijgbaar in de Ubisoft store.

UbiCollectibles heeft deze iconische helden samen met South Park Studios tot leven gebracht met deze nieuwe figurines. De collectie bevat de volgende figuren:

The Coon 3”
Cartmans alter ego wil de held worden die de stad nodig heeft, om gerechtigheid te brengen in South Park. Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 8,5 cm groot*.

Professor Chaos 3”

Butters Stotchs alter ego wil al zijn hele leven de meest beruchte superheld allertijden te worden. Professor Chaos is nu verkrijgbaar en is 8 cm groot.

 Mysterion 3”

Het onbekende kind poseert in zijn prachtige ballenknijper. Wanneer het geweld toeneemt en donkere tijden aanbreken, vertrouwt hij op zijn echte superkracht: hij kan niet dood! Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 7,5 cm groot.

Mysterion 6”

Kenny’s alter ego poseert staand in de wind, klaar om de straten te verlossen van criminaliteit. Hij is het symbool dat de stad nodig heeft. Iemand die waakt over de stad, een stille kracht. Deze figurine is nu verkrijgbaar en is 18,8 cm groot.

De South Park: The Fractured But Whole™ officiële UbiCollectibles figurines zijn nu verkrijgbaar in de Ubisoft Store.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: