Home Gaming Soulcalibur Remastered Collectie mogelijk in de maak bij Bandai Namco

Soulcalibur Remastered Collectie mogelijk in de maak bij Bandai Namco

by Mark van Truijen

Het is bijna vijf jaar geleden sinds de laatste grote release in de Soulcalibur-franchise met Soulcalibur 6, en hoewel het nog niet duidelijk is hoe lang het zal duren voordat we de volgende hoofdgame in de franchise krijgen (vooral met vechtgames die nu zo populair zijn), lijkt het erop dat Bandai Namco toch plannen heeft voor de serie.

Dat meldt mede-oprichter van XboxEra, Nick Baker, die onlangs op de XboxEra-podcast zei dat er een remaster van Soulcalibur in ontwikkeling is bij Bandai Namco. De volledige omvang van deze release moet nog blijken – Baker suggereert dat het een verzameling van meerdere Soulcalibur-titels zou kunnen zijn, maar als dat niet het geval is, zegt hij dat er zeker een remaster van het originele spel in ontwikkeling is. Baker suggereert ook dat de release beschikbaar zal zijn via Game Pass.

Het spreekt voor zich dat een remaster van welke soort dan ook, gezien het enorme kritische succes dat eerdere games in de serie in het bijzonder tot op de dag van vandaag blijven genieten, met veel enthousiasme zal worden ontvangen – hoewel het zoals altijd het geval is met onbevestigde lekken van deze aard, verstandig is om dit nu met een korreltje zout te nemen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: