Home Gaming Sora en vrienden bereiden zich voor op het laatste gevecht

Sora en vrienden bereiden zich voor op het laatste gevecht

by Pim, Sel

In de nieuwste trailer van KINGDOM HEARTS III komen Sora en zijn vrienden bijeen voor het laatste gevecht tussen licht en duisternis.

Wanneer de duistere ambities van de vijand leiden tot onverwachte gebeurtenissen in verschillende Disney-werelden, beginnen voor het heldhaftige trio van Sora, Donald en Goofy de spannendste avonturen, van zeegevechten in de wereld van Pirates of the Caribbeantot een dans met de burgers van het koninkrijk Corona uit de film Tangled (Rapunzel). De nieuwe beelden tonen ook Stitch van Lilo & Stitch als speciale “link” (summon) en Keyblade-aanvallen met het kookthema uit Ratatouille.

De trailer onthult ook enkele nieuwe stukjes van de verhaallijn, met beelden van Kairi die een Keyblade gebruikt, openhartige gesprekken tussen leden van Organization XIII en een glimp van Sora’s Nobody.

De muziek van de trailer bevat fragmenten van de gloednieuwe, originele opening theme song van KINGDOM HEARTS III, getiteld “Face My Fears”. Deze song is geproduceerd in samenwerking met de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada, achtvoudig Grammy® Award-winnaar Skrillex en de beroemde platenproducent Poo Bear. De song komt beschikbaar op 18 januari 2019.

KINGDOM HEARTS III verschijnt op 29 januari 2019 voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. Ga voor meer informatie naar http://www.kingdomhearts.com/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: