Home Gaming Sophia the Traveler komt binnenkort naar de pc

Sophia the Traveler komt binnenkort naar de pc

by Jos Vis

Dompel jezelf onder in een wereld vol betovering en kunstzinnigheid terwijl ontwikkelaar Memo Gogo en uitgever Thermite Games met trots Sophia the Traveler onthullen, hun nieuwste boeiende, met de hand geschilderde Zoek en Vind-game, die binnenkort voor pc verschijnt. Geïnspireerd door de bekende puzzelboekenreeks “Where’s Wally?”, biedt Sophia de Reiziger een ervaring als geen ander, waarbij elke hoek van het scherm een ​​canvas is dat wacht om ontdekt te worden. De game werd voor het eerst aan de pers gepresenteerd op gamescom 2023 en kan ontdekt worden via een demo die nu beschikbaar is op Steam.

Sophia the Traveler is ontwikkeld door een verliefd stel dat nog nooit persoonlijk in Venetië is geweest, maar er wel in is geslaagd de hele stad Venetië na te bootsen op basis van reisboeken en informatie uit Google Maps. Bekijk deze prachtige trailer van de game, nagesynchroniseerd door hun lieve dochter.

In dit charmante Zoek en Vind-avontuur ga je op reis door ingewikkelde, handgeschilderde landschappen vol leven en kleur. Jouw missie? Vind honderden onderscheidende figuren en items, elk met hun eigen unieke animatie en vertederende nasynchronisatie. Sophia de Reiziger reconstrueert nauwgezet elk kanaal, elke pittoreske brug en elk betoverend steegje om de essentie van deze historische stad vast te leggen. Van de iconische bezienswaardigheden tot de verborgen paaseieren, je wordt ondergedompeld in de verbluffende en gedetailleerde weergave van de unieke en tijdloze schoonheid van Venetië.

De game beschikt over 10 verschillende fasen, met een uitgebreid scala aan middelen die dit virtuele Venetië tot leven brengen. Met meer dan 1800 zorgvuldig vervaardigde personage-items, meer dan 300 sets personage-animaties en meer dan 100 reeksanimaties en geluidseffecten, biedt de game een meeslepende ervaring als geen ander. Het zorgt niet alleen voor een grillige en boeiende ervaring voor spelers van alle leeftijden, maar biedt ook een leuke uitdaging vanwege de enorme omvang van de levelkaarten. Het toont met name meer dan 100 Europese gebouwen, waaronder 8 iconische Venetiaanse monumenten, en bijna 300 geluidseffecten die zorgvuldig zijn geïntegreerd om Venetië tot leven te brengen.

“Venetië is in ons hart altijd een stad van romantiek geweest. Onze droom om Venetië te bezoeken is nooit werkelijkheid geworden, maar de fascinatie voor Venetië werd alleen maar sterker”, aldus Janalyn en Leo, ontwikkelaars van het Memo Gogo-team. “Om dit spel te maken, hebben we drie jaar lang vrijwel elke centimeter van Venetië verkend via Google Maps en reisboeken. Nu, met Sophia als onze gids, streven we ernaar de essentie van Venetië vast te leggen – de liefde voor het leven, de muziek en het voortreffelijke eten – waardoor spelers de magie van de stad uit de eerste hand kunnen ervaren, zelfs als ze niet de kans hebben gehad om deze te bezoeken.”

Sluit je aan bij Sophia en ontdek de magie in dit handgeschilderde spel met verborgen voorwerpen, waarbij elke klik je een stap dichter bij een wondere wereld brengt. Bereid je voor om betoverd te worden door de adembenemende beelden van de game! Elke scène vertelt een verhaal en elke hoek is een schat aan verborgen verrassingen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: