That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Sony

Sony lanceert α-Universe in de Benelux

Sony Imaging lanceert vandaag α-Universe in de Benelux. Deze interactieve website biedt een platform voor de verhalen en het werk van Sony α-ambassadeurs. Naast uitgebreide profielen en beelden van de fotografen kunnen bezoekers tutorials volgen en is het laatste Sony Imaging nieuws te raadplegen. Tevens staat op α-Universe een lokale evenementenkalender en een overzicht van de Sony fotografiewedstrijden.

“Sony Imaging Benelux heeft de afgelopen jaren een aantal baanbrekende camera’s en lenzen geïntroduceerd. Deze innovaties stellen fotografen in staat beelden te schieten die voorheen onmogelijk waren. De lancering van Sony α-Universe is een belangrijke stap om onze ambassadeurs een podium te bieden en andere fotografen te inspireren.”, aldus Jelger Annegarn, Marketing Manager Digital Imaging voor Sony Benelux.

Sony α-Universe is vanaf nu live en wordt voortdurend aangevuld met nieuwe content. Het platform is beschikbaar in 22 Europese talen. Dit nieuwe platform is te bezoeken op: www.sony.nl/alphauniverse