Home Gaming Sonic en zijn vrienden gaan de confrontatie aan met “Team Dark” in deel 2 van Team Sonic Racing Overdrive

Sonic en zijn vrienden gaan de confrontatie aan met “Team Dark” in deel 2 van Team Sonic Racing Overdrive

by Pim, Sel

De race is begonnen, Sonic fans! Vandaag heeft SEGA het tweede deel van Team Sonic Racing Overdrive onthuld, ontwikkeld door Tyson Hesse en Neko Productions. Deel twee pakt het verhaal op waar de competitie tussen Team Dark en Team Sonic heet begint te worden. Van bedriegen tot samenwerken, elk team doet zijn best om de eerste plek te bemachtigen. Met de eindstreep in zich kan er maar een team de overwinning mee naar huis nemen!

In het geval dat je het eerste deel van Team Sonic Racing Overdrive hebt gemist, kun je deze hier terugkijken. Kijk mee hoe Team Sonic, Team Rose en Team Dark tegen Dr. Eggman op het Wisp Circuit racen terwijl ze zijn stiekeme trucjes te slim af proberen te zijn. 

Team Sonic Racing wordt ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo en is de ultieme arcade- en snelle competitieve race-ervaring met je favoriete personages en omgevingen vanuit het hele Sonic universum. Race samen en win in de online multiplayer of lokale co-op modi terwijl je gebruik maakt van de dynamische teammechanica en voertuigaanpassingsfuncties om als eerste over de finish line te racen. Team Sonic Racing zal zowel fysiek als digitaal op 21 mei 2019 uitkomen op Sony PlayStation®4, Microsoft Xbox® One en Nintendo Switch™, met een digitale release op PC.

Kijk mee via YouTube hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: