Home Gaming Solasta: Crown of the Magister is nu beschikbaar op Xbox Game Pass met pc-crossplay

Solasta: Crown of the Magister is nu beschikbaar op Xbox Game Pass met pc-crossplay

by Jos Vis

De bekroonde, teamgebaseerde tactische fantasy cRPG van Tactical Adventures, Solasta: Crown of the Magister, is nu beschikbaar op Game Pass voor Xbox Series X/S en Xbox One.

Na de release op pc en Mac is het nu tijd voor Xbox-gamers om zich voor te bereiden om in drie dimensies te denken in een episch teamavontuur dat trouw blijft aan de tabletop-ervaring. De dynamische en mysterieuze wereld bevat elementen van verticaliteit, waardoor spelers hun omgeving als een strategisch element kunnen gebruiken. Solasta: Crown of the Magister is geoptimaliseerd voor de Xbox-consolefamilie, met een opnieuw ontworpen interface, controlpad-integratie en de mogelijkheid om online in co-op te spelen, waardoor cross-play met pc of cross-platform met andere Xbox-versies mogelijk is.

De Xbox-versie maakt ook de community-kerkers beschikbaar die zijn gemaakt in Solasta’s Dungeon Maker pc-tool en zijn geüpload naar Mod.io zodat consolespelers gratis kunnen downloaden, zowel in singleplayer als multiplayer.

Naast de Solasta: Crown of the Magister-basisgame zijn alle eerder uitgebrachte DLC’s nu ook beschikbaar in de Xbox Store (extra aankoop vereist). De Primal Calling DLC ​​bevat een nieuwe Half-Orc-afkomst, twee extra Barbarian- en Druid-klassen en een originele “Wanderer”-zoektocht van twee uur. De Lost Valley DLC-campagne levert een geheel nieuwe verhaallijn van meer dan 20 uur die parallel loopt met de originele Crown of the Magister-campagne waar spelers op niveau 1 meteen in kunnen springen.

Wil je DLC-content in multiplayer spelen met vrienden die het niet hebben? Geen probleem. De DLC-filosofie van Tactical Adventures is dat alle gebruikers DLC-content gratis kunnen spelen zolang de host deze heeft geïnstalleerd.

Een episch teamavontuur
Ontdek de verwoeste wereld van Solasta: verken ruïnes en kerkers op zoek naar legendarische schatten, leer de waarheid over een eeuwenoude ramp – en voorkom dat het opnieuw gebeurt. Creëer je eigen groep avonturiers met onze Character Creation Tool in de klassieke RPG-traditie op tafel.

Ontdek een mysterieuze en dynamische wereld
Duik in lang vergeten kerkers om oude artefacten op te graven. Vecht tegen monsters in turn-based, tactische gevechten op teamniveau. De dynamische omgeving van Solasta biedt een aantal interessante tactische opties.

Bereid je voor om in drie dimensies te denken
De kerkers in Solasta zijn meer dan platte speelborden. Klim, spring of vlieg om obstakels heen. Ontwijk of verras vijanden van boven of beneden. Duw ze in afgronden of laat dingen op hun hoofd vallen. Plaats jezelf op hoge gronden om het gevecht met een voordeel te beginnen.

Trouw aan het tafelblad
Wizards of the Coast heeft Tactical Adventures een licentie verleend om de Dungeons & Dragons SRD 5.1-content en -regelset te gebruiken, wat de visie bevordert om de meest getrouwe videogame-aanpassing te maken met de Tabletop-regelset!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: