Home Gaming SOEDESCO werkt samen met de spelstudio Among Giants

SOEDESCO werkt samen met de spelstudio Among Giants

by Jos Vis

SOEDESCO kondigt zijn samenwerking aan met de onafhankelijke game-ontwikkelingsstudio Among Giants. SOEDESCO is nu de uitgever van het aankomende project van de ontwikkelaar.

Among Giants is een game-ontwikkelingsstudio met een honger naar avontuur, gevestigd in São Paulo, Brazilië. Met als laatste project ‘Distortions’, een verhaalgedreven muzikaal avonturenspel, is Among Giants verheugd om met SOEDESCO aan een gloednieuw avontuur te beginnen:

“Sinds de succesvolle release van ons laatste project, ‘Distortions’, is onze vooruitgang zeer snel geschaald en het voelt onwerkelijk om SOEDESCO aan boord te hebben voor onze volgende onderneming.

We zijn vooral verheugd omdat SOEDESCO niet alleen gelooft in onze game-ontwerpfilosofie en deze ondersteunt, maar ook de uitdrukking van ons team omarmt en onze visie deelt om iets nieuws te creëren binnen de game-industrie.

Ons volgende project zal een eerbetoon zijn aan onze diepe passie voor backpacken in afgelegen delen van de wereld en onze liefde voor bergen, met invloeden uit het rijke culturele erfgoed van Patagonië.

Met SOEDESCO aan onze kant, kunnen we niet enthousiaster zijn om deze visie tot leven te brengen.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: