Home Gaming SOEDESCO begint aan een nieuw avontuur met de Australische indie-ontwikkelaar Pixel Heart Studio

SOEDESCO begint aan een nieuw avontuur met de Australische indie-ontwikkelaar Pixel Heart Studio

by Jos Vis

SOEDESCO werkt samen met de Australische onafhankelijke ontwikkelaar Pixel Heart Studio om het aankomende Zelda-geïnspireerde Airoheart te publiceren, een pixelart-avontuur met klassieke realtime gevechten gemaakt in Unreal Engine 4. De game is in ontwikkeling sinds 2018 en werd met succes gefinancierd op Kickstarter in 2020.

Pixel Heart Studio, opgericht door solo-ontwikkelaar Samuel North, is er trots op Airoheart als hun eerste titel te hebben en is enthousiast over de samenwerking: “Omdat er in het verleden zoveel geweldige games van SOEDESCO zouden komen, was het onwerkelijk om van hen te horen. Ik voel me gezegend dat ik een partnerschap ben aangegaan en achter de schermen met hun mooie team heb mogen werken.”

Airoheart, een indie-avonturenspel in 16-bits stijl
Airoheart past zowel de diepe en emotionele verhalen van de Final Fantasy-serie aan als de stijl en charme van de vroege Legend of Zelda-serie. Van de veel gekoesterde titel van het midden van de jaren 90 met een pixelperspectief van bovenaf, biedt het ouderwetse realtime gevechten, puzzels en platformacties in een enorme open wereld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: