Home Gaming Snow Villiers uit Final Fantasy XIII vandaag beschikbaar in Dissidia Final Fantasy NT

Snow Villiers uit Final Fantasy XIII vandaag beschikbaar in Dissidia Final Fantasy NT

by Pim, Sel

 Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat Snow Villiers uit LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY® XIII, als laatste personage van de season pass voor DISSIDIA® FINAL FANTASY NT, nu beschikbaar is voor season pass-bezitters en als opzichzelfstaande aankoop.

Snow Villiers verscheen oorspronkelijk in de FINAL FANTASY XIII-trilogie als strijdmakker van Lightning. Later werd hij de patroon van Yusnaan, waar hij 500 jaar lang dienstdeed als bewaker van deze stad. In DISSIDIA FINAL FANTASY NT transformeert Snow in een krachtige Cie’th als zijn HP bijna op is, voor een boost van zijn bravery attacks, HP-aanvallen en skills. Hoe lager zijn HP, hoe verder hij vordert in zijn Cie’th-transformatie en hoe machtiger zijn unieke EX-vaardigheid Chaos Geyser wordt.

Snow is nu beschikbaar als aparte aanschaf, of als onderdeel van de Season Pass, die ook toegang geeft tot Vayne (FINAL FANTASY XII), Locke (FINAL FANTASY VI), Riona (FINAL FANTASY VIII), Kam’lanaut (FINAL FANTASY XI) en Yuna (FINAL FANTASY X). Elk personage brengt twee extra kostuums en wapens met zich mee. De Season Pass omvat ook een digitale mini-soundtrack met vijf muziekstukken uit DISSIDIA FINAL FANTASY NT en de arcadeversie van DISSIDIA FINAL FANTASY. Hier lees je meer over de Season Pass: http://sqex.to/ZId

De personagetrailer van Snow Villiers is hier beschikbaar:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: