Home Gaming Snoop Dogg ziet ze vliegen

Snoop Dogg ziet ze vliegen

by Mark van Truijen
KIJK DAAR, IN DE LUCHT! Voor de lancering van de videogame Spyro Reignited Trilogy op 13 november heeft Activision de allereerste vuurspuwende en pratende Spyro-drone gemaakt, om beroemde steden en landschappen te bezoeken die sprekend lijken op de bekende levels en thema’s uit de trilogie. Wie Spyro-drone hoopt te ontmoeten moet daar wel een stukje voor reizen, de drone vertrekt vandaag namelijk vanaf “Stone Hill” in de buurt van New York en zal zijn vlucht vervolgen door de rest van Amerika. 
Image
Image

Tijdens zijn vlucht maakt Spyro-drone een vlammend bezoek aan zijn oude vriend Snoop Dogg, waar hij persoonlijk een vroeg exemplaar van Spyro Reignited Trilogy komt bezorgen. Fans kunnen de ontmoeting en de verdere reis volgen via social media kanalen, waaronder InstagramTwitter enFacebook.

“We kunnen niet wachten tot fans deze ontzagwekkende, vuurspuwende en pratende Spyro-drone zien en adviseren iedereen hun telefoons in de aanslag te houden, zodat ze Spyro tijdens zijn reis kunnen vereeuwigen,” zegt Michelle Fonseca, Senior Product en Marketing Director van Activision.“Spyro de Draak is een echte popcultuur-klassieker en we vinden het geweldig om dit geliefde personage naar de fans te brengen voor de lancering van de geremasterde serie, Spyro Reignited Trilogy.”

 

Spyro Reignited Trilogy is een verzameling van de geliefde games in een nieuw jasje. Spelers kunnen met vuur spelen in de drie, volledig geremasterde, originele games waar het fenomeen mee begon – Spyro the DragonSpyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon – compleet met meer dan 100 levels, vuurspuwende aanvallen, weelderige omgevingen en vele heerlijk maffe personages. Spyro Reignited Trilogy komt uit op PlayStation 4 en Xbox One en is zowel in het Nederlands als Engels te spelen. Ga voor meer informatie over de geremasterde verzameling naarwww.SpyroTheDragon.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: