Home Gaming Sniper Ghost Warrior Contracts laat je snipen vanaf 22 november

Sniper Ghost Warrior Contracts laat je snipen vanaf 22 november

by Jos Vis

Vandaag is CI Games verheugd om officieel aan te kondigen dat Sniper Ghost Warrior Contracten overal beschikbaar zullen zijn met een wereldwijde releasedatum van 22 november 2019. Lancering op PC, PS4 en Xbox One betekent een terugkeer naar vorm voor de Sniper Ghost Warrior-serie , het aanbieden van best-in-class snipen en spelers in staat stellen om meer doelen te halen dan ooit tevoren. Krijg een kijkje in een gloednieuwe regio en een schat aan nieuwe tactische hulpmiddelen om je game mee te verbeteren in de nieuwste trailer!

Terwijl de eerste gameplay toeschouwers kennis liet maken met de wildernis van Siberië, speelt de nieuwste trailer zich af in een haven die zeker een genot is voor een sluipschutter. Onder de naam Black Gold is dit de tweede van vijf unieke regio’s in de game, elk gebaseerd op werkelijke locaties diep in het hart van Siberië. Black Gold wordt bepaald door de wijd open ruimtes en is de perfecte locatie om de gloednieuwe sniping-mechaniek van Contracts, het Dynamic Reticle System, te testen, waarmee spelers de ballistiek en de atmosferische omstandigheden van elk schot beter kunnen beheren.

Gezien de meer realistische aanpak van Contracten met zijn focus op sluipen, sluipen en tactisch denken, is het Dynamic Reticle System niet het enige nieuwe hulpmiddel voor spelers. Van pilootbare Scout Drones en geïntegreerde verrekijker met een ingebouwd recon-systeem, tot hun Augmented Reality Mask en speciale bullet-types, spelers hebben een heel arsenaal aan nieuwe gadgets om mee vertrouwd te raken. Of het nu op grote afstand is of in de hitte van een vuurgevecht, deze nieuwe tools dienen om de rijke, tactische gameplay te verbeteren waar de Sniper Ghost Warrior-serie om bekend staat.

De kern van dit alles is het gloednieuwe contractensysteem. Verspreid over elke regio zijn hoofdcontracten die spelers belasten met het uitvoeren van belangrijke doelen om door te gaan naar nieuwe regio’s. Hoewel er in totaal 25 hoofdcontracten zijn die deel uitmaken van het kernverhaal van de campagne, fungeert elke regio als een sluipende zandbak, dichtbevolkt met te voltooien nevendoelstellingen en taken om te ontdekken. Met een focus op opkomende gevechten, spelen geen twee implementaties hetzelfde. Dit moedigt spelers aan om contracten meerdere keren aan te pakken omdat ze geld verdienen om hun uitrusting tussen contracten te upgraden.

Van een diepgaande campagne voor één speler tot een reeks multiplayer-opties, Sniper Ghost Warrior Contracts biedt een schat aan verschillende manieren om te spelen terwijl je bij elke ontmoeting scherp blijft. Veeg je reikwijdte af en trek een jas aan, want de ruwe Siberische wildernis zal zelfs de meest ervaren sniper uitdagen.

Sniper Ghost Warrior Contracts worden gelanceerd in 22 november 2019 op PS4, Xbox One en pc. Ga naar SGWContracts.com voor meer informatie over de Sniper Ghost Warrior-serie, volg het team op Facebook of neem deel aan het gesprek op Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: