Home Gaming SNIPER ELITE®4: DEATHSTORM Binnenkort beschikbaar

SNIPER ELITE®4: DEATHSTORM Binnenkort beschikbaar

by Mark van Truijen

Het eerste hoofdstuk in DEATHSTORM, een gloednieuwe mini-campagne voor SNIPER ELITE®4, komt binnenkort uit op PlayStation®4, Xbox One en PC. Het bevat een overvloed aan nieuwe content, inclusief gratis multiplayer add-ons!
DEATHSTORM DEEL 1: INCEPTION is het eerste hoofdstuk en missie van een driedelige campagne speelbaar met 1-2 spelers. Het neemt de spelers mee naar het koude landschap van Noord-Italië, en een Nazi marinebasis die onlangs vernietigd is door een luchtaanval.

Met imposante ondersteuning, een Duitse torpedojager en talloze Kriegsmarine soldaten om mee te onderhandelen, moet Karl Fairburne afmaken wat met de bombardementen is begonnen. Maar zijn voornaamste taak heeft te maken met het geheime Manhattan Project: Een kritische, mysterieus pakketje met codenaam Deathstorm oppikken…

Maar de nieuwe SNIPER ELITE®4 inhoud bevat nog meer; Het NightFighter uitbreidingspakket komt ook uit. Het bevat drie nieuwe wapens, night-time camo rifle skins voor acht wapens en nieuwe mannelijke en vrouwelijke personages skins.

Ondertussen kunnen Multiplayer fans zich verheugen op ELIMINATION, een nieuwe mode die uitkomt, en het is gratis. In deze twee-team mode voor maximaal 12 spelers is het de bedoeling om het aantal tegenstanders te verminderen. Als je een vijand speler doodt, is deze gedwongen om aan de zijlijn te zitten. Maar als hun team éém van jouw teamgenoten doodt, kunnen ze een van hun kameraden die buitenspel is terug taggen. In Eliminatie, is niet alles verloren, zelfs wanneer het 1 v 6 is.

SNIPER ELITE®4 spelers krijgen hun eerste vrije multiplayer map, genaamd NIGHT WOODS. Zoals Rebellion eerder zei, zullen alle extra multiplayer maps en modes voor het spel vrij te downloaden zijn.

Rebellion bracht ook een voorlopige timetable voor de komende inhoud uit, die je kunt vinden op SniperElite4.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x