Home Gaming Sniper Elite 3 Ultimate Edition brengt deze oktober de bekroonde Sniper-actie naar Nintendo Switch

Sniper Elite 3 Ultimate Edition brengt deze oktober de bekroonde Sniper-actie naar Nintendo Switch

by Sven
Adem in, richt je wapen en bereid je voor om te vuren. SNIPER ELITE 3 ULTIMATE EDITION heeft een releasedatum in het vizier voor Nintendo Switch! Zoals te zien is in de eerste  gameplay trailer komt deze bekroonde tactische shooter van Rebellion op 1 oktober 2019 naar Nintendo Switch, beide op de Nintendo eShop en als fysieke versie. Fans kunnen de fysieke versie vanaf vandaag pre-orderen bij deelnemende retailers. Digitale pre-orders zullen vanaf 17 september beschikbaar zijn. 

Sniper Elite 3 Ultimate Edition heeft alle content ooit uitgebracht voor de game, inclusief vier extra gampaign levels; voorkom een plan om Churchill te vermoorden en elimineer de Führer in spannende geschiedenis-tartende missies!

Multiplayer en Co-Op : speel met tot 4 lokale spelers of met 8 spelers online. Speel de hele campagne in co-op voor twee spelers of test je teamwork in Overwatch en Survival.

Switch exclusieve controle mogelijkheden : ondersteuning voor de Pro Controller en Joy Con.

Sniper Elite 3 is een tactische WO2 third-person shooter met stealth spelelementen, authentieke ballistiek en enorme open omgevingen. Ga de strijd aan met het beruchte Afrika Korps in deze met prijzen overladen third-person shooter. Volg je doelwitten door gebergten, oases en steden van Noord-Afrika, om een geheim superwapen dat het einde van het geallieerde verzetten kan betekenen te vernietigen. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: