Home Gaming SMITE: Battleground of the Gods komt naar de PS4 – Alpha van start

SMITE: Battleground of the Gods komt naar de PS4 – Alpha van start

by Mark van Truijen

Gamers met een PlayStation 4 zullen binnenkort de mogelijkheid krijgen om als god te spelen omdat SMITE later dit jaar gratis te spelen zal zijn op de console.

Ontwikkelaar Hi-Rez Studios heeft ook aangekondigd dat hun derdepersoons MOBA vandaag officieel begint met de besloten Alpha test fase op de PS4, waarbij het spel spoedig de besloten Beta ingaat.

Spelers kunnen zich aanmelden voor de kans om mee te doen met de besloten Beta die begint in de nabije toekomst.

Bekend als het slagveld van de goden heeft SMITE meer dan 70 speelbare goden en mythologische beesten van acht verschillende pantheons over de hele wereld, waarbij spelers zes intense game modes proberen te domineren.

Officieel uitgebracht voor de PC door Hi-Rez Studios in 2014, en op de Xbox One afgelopen jaar, is SMITE als snel gegroeid en heeft het een gemeenschap van meer dan 14 miljoen spelers over de hele wereld. Dit aantal zal alleen maar groeien vanaf het moment dat het spel beschikbaar is op de PS4. SMITE’s op teams gebaseerde actie, derdepersoons controls en een uitgebreide selectie van speelbare goden maakt de game uitermate geschikt voor de PS4, waar het de grootste MOBA game wordt die de overstapt maakt van PC tot de PS4.

Alle informatie over de PS4 versie van SMITE, inclusief exclusieve content, kan op de officiele PlayStation blog gevonden worden. Daarnaast is er ook een officiele FAQ van de console versie beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x