Home Gaming Slot van Final Fantasy XIV Stormblood is gearriveerd met patch 456

Slot van Final Fantasy XIV Stormblood is gearriveerd met patch 456

by Pim, Sel

Het spannende slot van de Stormblood™-verhaallijn is met de release van Patch 4.56 inFINAL FANTASY® XIV Online gearriveerd. Dit slot plaveit de weg voor de volgende uitbreiding, Shadowbringers™,waarin spelers als Warriors of Darkness voor het eerst Norvrant, in de First World, zullen betreden.

FFXIVSB2

Het spannende slot van Stormblood is verschenen

Daarnaast voegt Patch 4.56 de volgende nieuwe content toe:

  • Yojimbo Trial-gevecht – Kugane Ohashi: Dit speciale gevecht met 8 spelers tegen Yojimbo, dat debuteerde tijdens deFINAL FANTASY XIV Fan Festival 2018-2019 Tour, is nu verkrijgbaar voor level 70 Disciples of War and Magic.
  • Nieuwe Hildibrand-avonturen: De buitengewone inspecteur is terug.
  • Stormblood Beast Tribe-quests: Een nieuwe serie quests brengt de beast tribes uit Stormblood bij elkaar.
  • Nieuwe uitrusting, minions, emote en meer
FFXIVSB3

De nieuwe Kugane Ohashi Battle Challenge en Barding-beloning

Check hier de volledige patch notes voor Patch 4.56:https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/570ddb073f210ae497419b45216b35e701e59a32

Daarnaast verschijnen in de aanloop naar de release van Shadowbringers op 2 juli nog meer updates met aanvullende functies en content voor alle spelers.

Voor 16 april is een samenwerking gepland met FINAL FANTASY XV, waarbij de held Noctis Lucis Caelum de wereld van Hydaelyn zal betreden. FINAL FANTASY XIV Online-spelers die de samenwerkingscontent voltooien kunnen een aantal beloningen met FINAL FANTASY XV-thema krijgen, inclusief de outfit en het kapsel van Noctis en de allereerste mount voor vier personen: de Regalia.

Hier is meer informatie te vinden: https://na.finalfantasyxiv.com/lodestone/special/ffxv/.

Naast dit alles, zal Patch 4.57 een wereldbezoeksysteem introduceren dat spelers naar elke wereld in hun eigen datacentrum laat reizen om samen met vrienden te spelen. Ook worden de Noord-Amerikaanse en Europese datacentrums uitgebreid om plaats te bieden aan de immer groeiende FINAL FANTASY XIV-community. De patch is gepland voor een release op 23 april, terwijl de uitbreiding van Europese datacentrums op 2 april zal plaatsvinden. Vanaf dan tot 16 april kunnen spelers op de Europese datacentrums hun personage gratis overzetten naar een andere wereld om er zeker van te zijn dat ze hun reis in Shadowbringers kunnen voortzetten met hun vrienden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: