Home Gaming Skylanders Imaginators nu in de winkels

Skylanders Imaginators nu in de winkels

by Mark van Truijen

Het is tijd om creatief te worden! Want Skylanders Imaginators ligt nu in de winkels! In deze uitgave van Activision Publishing, Inc. kunnen Poortmeesters voor het eerst hun eigen Skylanders ontwerpen. Door het aanpassen van uiterlijk, krachten, vaardigheden, namen, kreten, muzikale thema’s en veel meer kunnen spelers de waanzinnigste Skylanders creëren. Fans kunnen dit keer ook spelen met Crash Bandicoot en Dr. Neo Cortex, twee gaststerren in Skylanders. Daarnaast is er een nieuwe mobile app, Skylanders Creator, en verschijnt binnenkort de Netflix original-serie Skylanders Academy.

Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob. De game moedigt spelers aan om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun creaties tot leven te wekken in een gloednieuw avontuur met puzzels, gevechten, een meeslepende verhaallijn en een nieuwe reeks helden en schurken. Om de lancering van Skylanders Imaginators te vieren, krijgen fans die een starterpack aanschaffen bij Intertoys, Bart Smit, DreamLand of Maxi Toys winkels gratis een volledig speelbaar Kaos-figuur. Deze aanbieding geldt vanaf 14 oktober, zolang de voorraad strekt.

“Dit jaar kunnen fans zelf de magie van Skylanders creëren. We geven ze de kracht om hun verbeelding op nooit eerder vertoonde manieren tot leven te wekken,” zegt Josh Taub, senior vice president van Skylanders bij Activision Publishing.“Skylanders omvat een bekroonde videogame-franchise, een reeks geweldig speelgoed en nu ook de nieuwe tv-serie Skylanders Academy op Netflix. We zijn trots dat we een geliefde franchise hebben gemaakt die deel uitmaakt van de levens van miljoenen fans over de hele wereld.”

Tegelijk met de lancering van Skylanders Imaginators verschijnt ook de leuke, nieuwe mobile app Skylanders Creator die fans waar en wanneer ze maar willen Skylanders laat maken! Met creatie onderdelen die vergelijkbaar zijn met die in de console game Skylanders Imaginators kunnen spelers hun eigen Imaginators maken. Het is ook mogelijk om de figuren die ze in de console game maakten naar de app te versturen via speciale audiotechnologie! De app stimuleert fans om hun liefde voor Skylanders op creatieve manieren te uiten. Spelers kunnen Skylanders Creator gratis downloaden in de app stores van meesteiOS– en Android-apparaten.

                  

Voor het eerst in de geschiedenis van het toys-to-life-genre kunnen fans hun Skylanders Imaginator-creaties in fysieke vorm vereeuwigen met Skylanders Creator. Fans kunnen hun creaties bijvoorbeeld transformeren naar 3D-geprinte Imaginator-figuren (zolang de voorraad strekt). Ze kunnen ook Imaginator Cards kopen met daarop kleurenafbeeldingen van hun creaties die in 3D-geprinte Imaginator-figuren zijn getransformeerd (zolang de voorraad strekt). Of Imaginator Cards maken met daarop kleurenafbeeldingen van hun zelfgemaakte Skylanders en deze in de console game Skylanders Imaginators gebruiken. Fans kunnen ook een speciaal Skylanders Imaginators T-shirt maken met een afbeelding van hun eigen creatie. Beschikbaarheid van deze items verschilt per regio en niet alle opties zijn bij de lancering al beschikbaar.

Poortmeesters kunnen in creatieve sferen raken door deelname aan de Skylanders #CreatorContest. Fans die hun Skylanders Imaginator-creaties via social media delen met de speciale hashtag #CreatorContest doen vanaf 24 oktober automatisch mee en maken kans op hun eigen 3D-geprinte Skylander Imaginator.

Skylanders Imaginators staat dit seizoen ongetwijfeld bovenaan de verlanglijstjes van vele kinderen. Eerder dit jaar won Skylanders Imaginators de prestigieuze titel “Best Family Game” tijdens de twee grootste videogamebeurzen ter wereld: Electronic Entertainment Expo (E3) en Gamescom. De game staat ook op Toys’R’Us 2016 Hot Holiday Toy List en de Toy Insider’s Hot 20 Holiday Toys List. Tevens werd de game genoemd als één van “2016 Best Toys” in Parents magazine.

“De nieuwe innovatie in Skylanders Imaginators voorziet kinderen van talloze manieren om hun creativiteit de vrije baan te laten,” zegt Richard Barry, executive vicepresident en global chief merchandising officer van Toys’R’Us, Inc.  “Dit is zeker een spannende tijd om Skylanders-fan te zijn, en we zijn blij dat we dit seizoen voor Poortmeesters het belangrijkste winkelkanaal zijn.”

De nieuwe toys-to-life game biedt fans meer creatieve keuzes dan ooit, inclusief muzieknummers die spelers aan hun Imaginators kunnen toevoegen. Onder de songs bevindt zich “A State of Trance” van de beroemde artiest en DJ Armin van Buuren. De muziekstijlen van Imaginators bieden spelers een leuke manier om de persoonlijkheden van hun figuren tot uiting te brengen. Elke stijl wordt aangepast aan de ervaring van de speler.

“Vanaf het moment dat ik Skylanders Imaginators voor het eerst probeerde, voelde ik me meteen met de game verbonden. Niet alleen vanwege het speelplezier, maar omdat ik er echt van genoot om mijn creativiteit via mijn personage tot leven te wekken,” zei Armin van Buuren. “Ik voel me vereerd dat spelers mijn muziek kunnen kiezen voor hun favoriete Skylanders – en ik kan niet wachten om de game thuis te spelen.”

Het verhaal van Skylanders Imaginators speelt lang geleden, toen de Ancients de mysterieuze kracht genaamd “breinmagie” gebruikten om alles in Skylands te creëren. Zo schiepen ze alles wat ze maar konden bedenken! Maar ze kwamen er al snel achter dat deze kracht in verkeerde handen erg gevaarlijk kon zijn. Door de kracht te verzegelen, zou die nooit misbruikt kunnen worden. Nadat hij dit oude geheim ontdekte, heeft Kaos de kracht van “breinmagie” weer naar Skylands gebracht – en hij gebruikt het om een onverslaanbaar, ongekend gevaarlijk leger Doomlanders te creëren! Aan de Poortmeesters de taak om met hun eigen verbeeldingskracht Skylanders Imaginators te maken en Kaos en zijn slechte Doomlanders te stoppen voor het te laat is. Om te helpen deze Imaginators te trainen, stuurt Eon zijn beste mystieke krijgers ooit – de Senseis!

           

Skylanders Imaginators introduceert ook twee nieuwe gastpersonages – Crash Bandicoot en zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex. Ze sluiten zich aan bij de Skylanders Sensei-personages als volledig speelbare speelgoedfiguren. De game bedient Crash-fans ook met een speciaal level, Thumpin Wumpa Islands, als eerbetoon aan het geliefde videogame-icoon uit de jaren ‘90.

Skylanders Academy is een nieuwe animatieserie, die is gebaseerd op de bekroonde Skylanders franchise, en gaat op 28 oktober in première op Netflix. Skylanders Academy zit vol humor, actie, emotionele ontwikkelingen en memorabele momenten om kinderen van alle leeftijden aan de buis gekluisterd te houden. Deze Netflix Original-serie debuteert met 13 afleveringen in 190 landen. Een tweede seizoen is gepland voor eind 2017.

Het Skylanders Imaginators starterpack is verkrijgbaar voor de PlayStation 3 en PlayStation 4, de Xbox 360en Xbox Oneen Nintendo’s Wii U-systeem.  Skylanders Imaginatorsondersteunt alle 300+ Skylanders uit eerdere games. Ga voor meer informatie naar Skylanders.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: