Home Gaming Skull and Bones ontvangt lange gameplay en deep dive trailer, lanceert 16 februari

Skull and Bones ontvangt lange gameplay en deep dive trailer, lanceert 16 februari

by Pim, Sel

De constante vertragingen en ontwikkelingsproblemen van Skull and Bones zijn inmiddels enigszins hinderlijk geworden, maar het lijkt erop dat Ubisoft (opnieuw) klaar is om in de richting van een vaste releasedatum te gaan. Tijdens The Game Awards bracht de uitgever een nieuwe trailer uit voor het piratenspel, waarbij recente geruchten werden bevestigd dat het in februari zal worden uitgebracht.

Natuurlijk heeft Skull and Bones al eerder specifieke releasedata gekregen en is het vaker uitgesteld dan je zou willen tellen. Dus hoewel ik zou willen zeggen dat het spel deze keer zeker aan zijn releasedatum zal vasthouden, is dat in het verleden niet het geval geweest. Laten we hopen, denk ik.

Ondertussen heeft Ubisoft ook een uitgebreide gameplay-onthullingsvideo uitgebracht waarin de open wereld van de Indische Oceaan van Skull and Bones, de narratieve premisse, de kernprogressiemechanismen en meer worden toegelicht. Het spel begint met een schipbreuk, waarna je je piraat kiest en op reis gaat om de beruchtste piraat van de zeven zeeën te worden, met first mate Azna aan je zijde.

Je belangrijkste doel zal zijn om je Infamy te vergroten, wat het hart van de progressie van Skull and Bones zal vormen. Hoe meer je Infamy toeneemt, hoe meer contracten, piratenklussen en hoogrisico-hoogrendement-ondernemingen zich zullen openen, waardoor je op zijn beurt grotere beloningen kunt plunderen, betere upgrades voor je schip kunt krijgen, en meer. Schepen hebben ook hun eigen voordelen en aanpassingsopties, variërend van wapens en bepantsering tot zelfs meubels.

De diepgaande trailer gaat ook in op de zeeslagen, contracten, schatzoeken, landgameplay en meer. Bekijk het hieronder voor meer details.

Skull and Bones staat gepland voor lancering op 16 februari voor PS5, Xbox Series X/S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x