Home Gaming Sherlock Holmes The Devils Daugther vanaf 10 juni

Sherlock Holmes The Devils Daugther vanaf 10 juni

by Mark van Truijen

“Wat bracht de jonge Katelyn naar 221B Baker Street? Heeft ze de duistere waarheid over haar familie ontdekt? Wie is de charmante helderziende die op 221C is komen wonen? Is er ruimte voor seances en occulte rituelen in het bastion van logica en rationalisme?” Voor het eerst in de geschiedenis van zijn prestigieuze loopbaan moet de meest illustere rechercheur ter wereld er alles aan doen om een geheim te bewaren, in plaats van te onthullen…

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter is een detectivemisdaadthriller die gedurfde acties en onderzoeksmethoden combineert voor een unieke interactieve ervaring. In een uitgestrekt en gedetailleerd Victoriaans Londen ontdek je een fantastisch meeslepend avontuur en vijf raadselachtige zaken die de buitengewone vaardigheden van een speurneus op de proef zullen stellen. Met tal van verdachten in elk onderzoek geeft elke keuze die je maakt een onverwachte, en mogelijke dodelijke, draai aan het verhaal.

Je speelt als de meesterdetective zelf, die tegen zijn wil in een fantastisch avontuur boordevol intense actiescènes wordt gestort, voor een interactieve gebruikerservaring die realistischer is dan ooit. De mysteries volgen elkaar op, de aanwijzingen worden steeds talrijker, paden kruisen en hypotheses spreken elkaar tegen. Kun jij Sherlock Holmes naar de ongelooflijke laatste openbaring leiden?

Met meerdere verdachten in elk onderzoek, kan elke keuze die je maakt het verhaal in onverwachte – en soms dodelijke – richtingen sturen!

Kenmerken

  • Speel als een gemoderniseerde Sherlock Holmes in dit rijke en fantastische avontuur.
  • Beweeg je vrij in een uitgebreid speelbaar gebied binnen Victoriaans Londen.
  • Maak de juiste keuzes in snelle actiescènes.
  • Beleef een adventure game met een unieke mengeling van gameplay elementen.
  • Fantastische visuals brengen de straten van Victoriaans Londen tot leven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: