Home Gaming Sherlock Holmes: Chapter One verkoopt goed

Sherlock Holmes: Chapter One verkoopt goed

by Jos Vis

3 weken na het debuut op 16 november, heeft Frogwares aangekondigd dat Sherlock Holmes: Chapter One de snelst verkopende game ooit is geweest, en beter presteerde dan de openingsverkoop van al hun eerder uitgebrachte Sherlock Holmes-games.

YouTube video

“We zijn enorm trots dat SHCO de snelst verkopende Sherlock Holmes-titel is in vergelijking met onze eerdere inzendingen, ook al is deze momenteel alleen beschikbaar op pc-, PS5- en Xbox Series-platforms. Als uitgeverij van Frogwares heeft het team op eigen kracht een aantal ongelooflijke resultaten bereikt en hoewel we al meer dan 20 jaar games maken, is dit een enorme stap voor ons en hopelijk de eerste van vele.

We moesten natuurlijk de moeilijke beslissing nemen om onze PS4- en Xbox One-versies uit te stellen – we moeten onze tijd nemen om de game op de oudere hardware te polijsten en te testen om bevredigende prestaties te garanderen. Het team boekt hier goede vooruitgang en op dit moment kijken we naar een Q1-release op Ps4 en Xbox One. En tot slot, hoewel niet SCHO-gerelateerd, hebben we binnenkort een leuke verrassing voor Nintendo Switch-spelers die verband houden met iets waar we ook stilletjes aan hebben gewerkt. – Wael Amr, CEO, Frogwares

Sherlock Holmes Chapter One is nu beschikbaar op pc (Steam, Epic, GOG), PS5, Xbox Series X/S en zal binnenkort verschijnen op PS4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: