Home Gaming Shenmue III vanaf vandaag verkrijgbaar!

Shenmue III vanaf vandaag verkrijgbaar!

by Sven

Vandaag vieren Deep Silver en YS Net Inc. een bijzonder moment in de geschiedenis van videogames, een moment waarvan velen dachten dat het nooit zou komen, de lancering van Shenmue III! In een recente video die slechts uren voor de release verscheen, deelt Yu Suzuki, CEO van YS Net en schepper van de serie, zijn gedachten –

“Hartelijk dank voor jullie aanhoudende support tijdens de 18 jaar die zijn sinds verstreken sinds Shenmue II… Ik hoop uit de grond van mijn hart dat Shenmue III iets speciaals voor jullie wordt, mijn dank is groot!”

Nieuwsgierige fans en nieuwkomers kunnen nu de “Out Now-trailer” bekijken.
“Lan Di, Fight me! I will avenge my father!”
Over Shenmue III
Speel als Ryo Hazuki, een 18-jarige Japanse vechtkunstenaar die de dood van zijn vader wil wreken.

In dit derde deel van de epische Shenmue-serie probeert Ryo het mysterie achter de Phoenix Mirror op te lossen, een artefact waar de moordenaar van zijn vader naar op zoek is.

Zijn reis voert hem naar een meeslepende recreatie van landelijk China, boordevol activiteiten en omringd door prachtige landschappen.

Ryo’s avontuur leidt hem naar steden en bergdorpen waar hij zijn training kan voortzetten, een gokje kan plaatseb, arcade games kan spelen en deeltijds kan werken terwijl hij onderzoek doet naar mensen die de waarheid kennen achter de Phoenix Mirror.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: