Home Featured Shazam DLC voor LEGO DC Super Villains beschikbaar

Shazam DLC voor LEGO DC Super Villains beschikbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag levelpakket 1 van de LEGO® DC Super-Villains: SHAZAM!-film uitgebracht. Het downloadbare pakket voegt een nieuw level en nieuwe DC-personages toe, geïnspireerd op de magische film SHAZAM! van Warner Bros. Pictures, die nu in de bioscopen draait.

Voor houders van de Season Pass is levelpakket 1 van de film SHAZAM! vanaf 5 april verkrijgbaar en levelpakket 2 van SHAZAM!, met nog een nieuw level en nieuwe personages, vanaf 23 april 2019.  De Season Pass voegt zes levelpakketten en vier personagepakketten toe en is inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor € 14,99.  Voor spelers die de DLC-bundel van de SHAZAM!-film los willen kopen, is deze vanaf 23 april verkrijgbaar voor € 5,99.Iedereen heeft een superheld in zich, die met een beetje magie naar buiten komt. In het geval van Billy Batson verandert dit gewiekste 14-jarige pleegkind dankzij een oude tovenaar in de volwassen superheld Shazam wanneer hij ‘SHAZAM!’ roept. In de film zoekt Shazam met de vrolijke roekeloosheid van een kind de grenzen van zijn vaardigheden op. Hij moet deze krachten echter snel zien te beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad onder leiding van dr. Thaddeus Sivana te bestrijden.

Het eerste SHAZAM! -levelpakket biedt spelers de kans om de krachten van hun favoriete personages uit de Shazam!-film onder de knie te krijgen. Spelers komen gelijk in actie en beginnen hun reis als Billy Batson en Freddy Freeman en nemen het op tegen de kwaadaardige dr. Sivana! Het pakket bevat het vermogen van Billy Batson om te veranderen in de superheld Shazam waarbij hij zijn krachtige vliegvaardigheden, sterkte, projectielen, elektrische straal en meer gebruikt. Verder kun je zien hoe Freddy verandert in Shazam en zijn krachten overneemt en kun je de vier personages vrijspelen die de menselijke zonden belichamen: gulzigheid, woede, trots en afgunst. Deze zes personages breiden de reeds lange lijst met meer dan 150 bekende DC-personages nog verder uit.

De SHAZAM!- levelpakketten 1 en 2 zijn onderdeel van de Season Pass, inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows-PC.


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: