Home Gaming Session: Skate Sim: Nieuwe content en Nintendo Switch-versie binnenkort beschikbaar

Session: Skate Sim: Nieuwe content en Nintendo Switch-versie binnenkort beschikbaar

by Mark van Truijen

Er zijn diverse patches, aanvullende content en een Nintendo Switch™-versie onderweg naar Session: Skate Sim. Afgelopen september verscheen deze gamewaar skateboarding-fans al lang reikhalzend naar uitkeken, en die op Steam al 85% positieve reviews heeft gekregen. Na de release zijn ontwikkelaar Crea-ture en uitgever NACON aan de game blijven werken om er de standaard voor alle skateboardgames van te maken.

Session: Skate Sim is nu al verkrijgbaar voor pc, PS5TM, PS4 TM en Xbox Series X|S, en verschijnt voor de Nintendo Switch™ op 9 maart 2023 in Noord-Amerika en op 16 maart in de rest van de wereld. De Nintendo Switch™-versie is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders, die worden beloond met het gratis Brandalised-pakket, met daarin exclusieve designs voor decks en kleding. Bij het ontwikkelen van de Nintendo Switch™-versie is veel aandacht besteed aan de besturing, met name van de triggers die voor bochten worden gebruikt, om spelers de optimale skateboarding-ervaring te leveren.

Wat de verbeteringen betreft, heeft het ontwikkelteam met name aandacht besteed aan de beginfases van de game en de toegankelijkheid ervan. Dankzij recente patches, kunnen spelers genieten van een beter gebalanceerde leercurve en verbeterde tutorial. Nintendo Switch™-spelers kunnen ook hun voordeel doen met deze verbeteringen.

Daarnaast werken de ontwikkelaars aan nieuwe content voor bestaande spelers. Een nieuwe pro-skater, nieuwe map (voor alle duidelijkheid: het betreft géén nieuwe stad), nieuwe missies en nieuwe uitrusting zijn allemaal in ontwikkeling voor een meer gevarieerde spelervaring.

Meer details over de verbeteringen in de game en komende content worden de komende weken bekendgemaakt.

Session: Skate Sim verwelkomt spelers in de authentieke skateboard-scene van de jaren 90, toen elke stoeprand en elke trap een uitnodiging was om je favoriete tricks uit te voeren. De ultrarealistische physics van de game wekken de sensatie van skateboarden tot leven, waarbij de studio een baanbrekend en uniek gameplay-element introduceert: de “True Stance Stick”, waarbij beide voeten onafhankelijk van elkaar met de twee sticks bestuurd worden. De leercurve is net zo veeleisend als in het echt: spelers moeten volhardend oefenen om het board te kunnen besturen en de verschillende tricks te kunnen uitvoeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe stunts. Daarnaast heeft de game een geïntegreerde video-editor, waarmee spelers hun grootste successen op video kunnen vereeuwigen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: