Home Gadgets Segway opent nieuw Europees kantoor in Amsterdam

Segway opent nieuw Europees kantoor in Amsterdam

by Mark van Truijen

Segway Europe, leverancier van persoonlijk elektronisch vervoer, opent een nieuw Europees kantoor in Amsterdam. Vanuit dit kantoor is Segway in staat de EMEA-markt beter te bedienen met een uitgebreid assortiment van zowel business-to-business-producten van Segway als nieuwe consumentenproducten van Ninebot by Segway. Bij de officiële opening, die plaatsvond op 21 juni 2016, was CEO Lufeng Gao aanwezig.


Ninebot One S2 en de Ninebot Mini Pro

Segway Europe maakt de volledige productielijn van beide merken beschikbaar voor zowel de business-to-business- als de consumentenmarkt. Vanuit het Amsterdamse kantoor boort Segway Europe deze markten nu ook aan voor de gehele EMEA-regio, wat onder meer professionele distributie mogelijk maakt. Daarnaast is Segway in staat om vanuit het kantoor de service voor deze regio centraal aan te sturen en meer marketingactiviteiten te ondernemen. De komende maanden introduceert Segway twee modellen voor een breed publiek: de Ninebot One S2 en de Ninebot Mini Pro.

Dennis Hardholt is als President Segway Europe verantwoordelijk voor de introductie van Segway- en Ninebot by Segway-producten in de regio EMEA. “Met dit Europese hoofdkantoor kunnen we nu ook de markt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika uitstekend bedienen. We maken direct een aantal nieuwe consumentenproducten beschikbaar als aanvulling op onze bestaande productlijn. Deze nieuwe Ninebot by Segway-modellen fungeren zowel als korte-afstandsvervoermiddel alsmede vrijetijdsproduct, en maken het dagelijks leven leuker en gemakkelijker.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x