Home GamingAndroid SEGA en Demiurg Studios brengt Puzzel & Glory voor mobiele apparaten uit

SEGA en Demiurg Studios brengt Puzzel & Glory voor mobiele apparaten uit

by Sven

Puzzel en Glory verken de onderbuik van een dynamische maar toch gevaarlijke nieuwe fantasiewereld! SEGA heeft vandaag aangekondigd dat Puzzel & Glory, een mobiele match 3 RPG gemaakt door Demiurg, is nu beschikbaar op de iPhone, iPad en Android. In het spel worden spelers uiteengezet op heroïsche avonturen door dynamische kerkers en domeinen om naar hun thuisland van Aetria te gaan en te redden van de Blight en de sluwe vijanden.

Puzzel & Glory evolueert de klassieke match-3 collectible card game en vertoond een dieper niveau van exploratie, avontuur en strategische gameplay , dat zei Albert Reed de General Manager van Demiurge Studios. De game vertegenwoordigt de volgende generatie van wat een match- 3 RPG zou moeten zijn, en het is ook ongelooflijk leuk om te spelen.

Ontwikkeld door Demiurg, de ontwikkelstudio achter Marvel Puzzle Quest. Puzzel & Glory nodigt spelers uit om de kunst van meeslepende match- 3 gevechten te beheersen om de geduchte vijanden te verslaan. Spelers moeten strategische teams samenstellen van helden om de strijd in de game te maximaliseren voor grote beloningen.Door zowel PVP en gilde is de gebaseerde gameplay uit op uitdagingen en zullen de spelers dus worden uitgedaagd om hun eigen lot te creëren doormiddel van meerdere paden te verkennen om de overwinning te kunnen behalen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x