Home Gaming Sean Bean in Hitman 2 lanceringstrailer

Sean Bean in Hitman 2 lanceringstrailer

by Pim, Sel

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de officiële HITMAN™ 2 lanceringstrailer uitgebracht, met de internationale acteur Sean Bean in de hoofdrol. In de nieuwe live-actiontrailer laat Bean zien hoe belangrijk vindingrijkheid en improvisatie is voor de echte huurmoordenaar, met een reeks alledaagse voorwerpen die in HITMAN™ 2 gebruikt kunnen worden als dodelijke wapens. Van explosieve badeendjes en transistorradio’s tot keukenspullen en flamingokostuums: de wereld is écht je wapen. Niemand weet dit beter dan de meesterlijke Agent 47, die aan het eind van de video een onopvallende verschijning maakt met een dodelijke verrassing voor meneer Bean.

Bean speelt ook de hoofdrol in de eerste Elusive Target-missie voor HITMAN™ 2. Hij kruipt in de rol van de voormalige MI5-agent Mark Faba, oftewel de beruchte ‘Undying’: een freelance huurmoordenaar met een meesterlijke reputatie voor het in scène zetten van zijn eigen dood.Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, genaamd The Undying, komt uit op 20 november, een week na de lancering van HITMAN™ 2 op 14 november. De missie zal slechts beperkte tijd duren.

Elusive Target-missies zijn unieke, lucratieve contracten die gratis zijn voor alle spelers. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld. Zodra Elusive Target No. 1 beschikbaar is, moeten spelers Mark Faba (oftewel Sean Bean) tegen zien te houden voordat hij zijn expertise in surveillance, infiltratie en vernietiging kan gebruiken om een contractmoord te plegen tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami. Als iemand Faba voorgoed kan stoppen, is het Agent 47 wel.

Check hieronder de trailer:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: