That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Series, TV

Scully en Mulder vervolgen zoektocht naar zoon in nieuw seizoen ‘The X-Files’

Met een sensationele eerste aflevering is afgelopen donderdag het nieuwe seizoen van ‘The X-Files’ van start gegaan op seriezender FOX. Het nieuwste hoofdstuk markeert het 25-jarige bestaan van ‘The X-Files’ en bestaat uit tien afleveringen waarin David Duchovny en Gillian Anderson wederom te zien zijn als de iconische FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. In aflevering 2, aanstaande donderdag om 21.00 uur te zien op FOX, wordt de zoektocht naar zoon William voortgezet. Ook onthult een oude vriend van Scully en Mulder een huiveringwekkend geheim.

image image
Scènes uit de tweede aflevering van het nieuwe seizoen ‘The X-Files’: ‘This’ .
Aanstaande donderdag te zien op FOX.
Cast
Naast David Duchovny en Gillian Anderson bestaat de cast uit vertrouwde en nieuwe gezichten. Mitch Pileggi keert terug in zijn rol als Walter Skinner. William B. Davis is wederom te zien als ‘The Smoking Man‘. Actrice Barbara Hershey ( Once Upon A Time) is nieuw aan de cast toegevoegd. Ze zal veel teweeg gaan brengen als een krachtig personage die werkzaam is voor een ‘mysterieuze organisatie’.
‘The X-Files’: een van de meest succesvolle tv-series ooit
Sinds de eerste aflevering in 1993 is ‘The X-Files’ wereldwijd uitgegroeid tot een begrip en wordt beschouwd als een van de meest succesvolle tv-series aller tijden. De terugkeer van de hitserie in 2016 trok in Amerika 16 miljoen kijkers en ‘The X-Files’ is bekroond met maar liefst zestien Emmy’s, vijf Golden Globes en een Peabody Award. Dit nieuwe seizoen, in het jubileumjaar waarin ‘The X-Files’ 25 jaar bestaat, is wederom een creatie van uitvoerend producent en bedenker Chris Carter en uitvoerend producent Glen Morgan.
Het nieuwe seizoen van ‘The X-Files’ is iedere donderdag om 21.00 uur te zien op FOX
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE