Home Movies Scream VI heeft indrukwekkende openingsresultaten in Verenigde Staten en Nederland

Scream VI heeft indrukwekkende openingsresultaten in Verenigde Staten en Nederland

by Jos Vis

Het was een goed weekend voor Ghostface. SCREAM VI heeft in de Verenigde Staten met dit zesde deel het hoogste openingsweekend ooit voor de franchise behaald, met een totale opbrengst van $ 44,5 miljoen. Dit heeft geresulteerd in een record voor het beste openingsweekend voor de SCREAM franchise.

https://www.tiktok.com/@glenn_eilbracht/video/7208472031388519685

In Nederland heeft de film een zeer succesvol openingsweekend gehad met een opbrengst van € 406.000. De film draait in 99 bioscopen en heeft inclusief voorvertoningen momenteel totaal € 451.000 in Nederland opgebracht.

Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk. In SCREAM VI keren Melissa Barrera (“Sam Carpenter”), Jasmin Savoy Brown (“Mindy Meeks-Martin”), Mason Gooding (“Chad Meeks-Martin”), Jenna Ortega (“Tara Carpenter”), Hayden Panettiere (“Kirby Reed”) en Courteney Cox (“Gale Weathers”) terug voor hun rol in de succesvolle franchise. Verder met Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra en Samara Weaving.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: