Home Gaming Schilderen kan nu ook in virtual reality dankzij Painting VR

Schilderen kan nu ook in virtual reality dankzij Painting VR

by Jos Vis

Oisoi Studio kondigt met groot enthousiasme aan dat Painting VR op 14 april beschikbaar zal zijn op Meta Quest en Steam voor €19,99 EUR.

Painting VR plaatst je in een kunstenaarsatelier met een onbeperkte voorraad verf die zo levensecht voelt dat je bijna vergeet dat je in een virtuele wereld bent. Kies het formaat van je favoriete doek, maak een keuze uit een brede selectie penselen en gereedschappen, dompel je borstel in de verf en begin met creëren. Zo gemakkelijk is het!

Painting VR is eenvoudig te begrijpen en gericht op alle leeftijden. Experimenteer en voel de voldoening van het aanbrengen van verse verf op een doek. Leer jezelf de basis van kleuren, het schilderproces en krijg de kunst van compositie gestaag onder de knie.

Verscherp je vaardigheden door te experimenteren met de gereedschappen en technieken die je tot je beschikking hebt, en maak deel uit van een nieuwe golf digitale kunstenaars. Wanneer je klaar bent, kan je je werk delen met de Painting VR community, of zelfs met de wereld! En dat alles zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opruimen van de achtergelaten knoeiboel!  

Kenmerken

  • Vertrouwd, maar toch nieuw – Painting VR is de volgende evolutie van schilderen; creëer verbluffende kunst door eeuwenoude technieken te combineren met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Er is misschien geen “ongedaan maken” in het echte leven, maar die is er wel in Painting VR!
  • Een ontspannende ervaring – Door een combinatie van aangename beelden, audio & tastbare effecten worden digitale kunstenaars ondergedompeld in een ontspannende en bevredigende creatieve ervaring.
  • Een ruime keuze aan kwasten & gereedschappen – Een spuitbus, kwasten, verfrollers, markers, en zelfs een aanpasbare boormachine met een kwastmagneet? We hebben het allemaal!
  • Kies of meng verfkleuren – Dompel je penseel in de verfemmer naar keuze, of meng kleuren om het gewenste effect te krijgen. Je kunt zelfs de colour picker functie gebruiken om de exacte kleur die je nodig hebt te selecteren uit je canvas, mengpalet of referentiebeelden.
  • Ingebouwde Webbrowser – Luister naar je favoriete muziek, bekijk online tutorials of doe inspiratie op door (willekeurige) woorden in te voeren in de zoekmachine voor afbeeldingen.
  • Maak de studio helemaal naar je zin – Zoek de studio-opstelling die het beste bij je past en bewaar die voor toekomstige bezoeken. Hang je favoriete kunst aan de muur en geef je werkplek een persoonlijk tintje.  

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: