Home GamingAndroid Save the date – Nacon Connect keert terug op 29 februari

Save the date – Nacon Connect keert terug op 29 februari

by Mark van Truijen

Zet het in je agenda: op 29 februari wordt een nieuwe editie van NACON Connect uitgezonden. Tijdens deze conferentie zal de Franse game-uitgever nieuwe aankondigingen doen, en met gamers van over de hele wereld nieuwe info delen over komende producten in de categorieën videogames en gaming-accessoires. 

Deze nieuwe editie zal 30 minuten duren en omvat gloednieuwe video’s van de accessoires die het bedrijf zal uitbrengen, naast games in de genres action-adventure, sport en simulation, inclusief: Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World, Test Drive Unlimited Solar Crown, de nieuwe game die is gebaseerd op de wereld van TerminatorTM, plus enkele andere aankondigingen. De conferentie wordt gevolgd door een post-show, waarin de ontwikkelaars van GreedFall II nieuwe info over deze game zullen delen op hun Twitch-pagina.

Gamers kunnen aan het eind van de conferentie naar Steam gaan om meer gameplaybeelden van hun favoriete titels te bekijken. 

Ga op 29 februari om 19.00 uur naar de officiële kanalen van NACON om de aankondigingen te volgen en deel je reacties live via #NACONCONNECT

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x