Home Gadgets Samsungs Bespoke Life 2023-evenement toont technologieën die gemak bieden voor vandaag en bouwen aan een duurzamere toekomst

Samsungs Bespoke Life 2023-evenement toont technologieën die gemak bieden voor vandaag en bouwen aan een duurzamere toekomst

by Jos Vis

Samsung luidt een nieuw hoofdstuk in voor huishoudelijke apparaten op Bespoke Life 2023, de derde jaarlijkse Bespoke-showcase met de nieuwste updates. Het evenement, dat om 16:00 CEST wordt gestreamd op Samsungs officiële website, newsroom en YouTube-kanaal, laat zien hoe ‘Bespoke Life’ je leven transformeert door middel van meer duurzaamheid, connectiviteit en design.

“Bespoke Life belichaamt het streven onze huizen en onze toekomst duurzamer te maken, door de apparaten waarop we elke dag vertrouwen op een nieuwe manier vorm te geven,” zegt Maxime Parein, Head of Marketing Household Appliances bij Samsung. “Dankzij nieuwe en creatieve manieren om je leven ‘op maat’ te maken, kun je met onze nieuwste producten en oplossingen genieten van een milieubewuster, verbonden en stijlvol leven.”

Technologieën die een duurzamer leven eenvoudig maken

Het Bespoke Life-concept van Samsung is ontstaan uit de overtuiging dat huishoudelijke apparaten een essentiële rol spelen in een duurzamere toekomst. Daarom zal tijdens het Bespoke-evenement van dit jaar toelichting worden gegeven op deze onderwerpen en zullen we ook het nieuwe Less Microfiber Filter introduceren: een eenvoudige oplossing voor het minimaliseren van microplasticvervuiling tijdens wascycli.

Om duurzaamheid tijdens het gebruik van het product te stimuleren, bieden we steeds meer diensten die je kunnen helpen energie te besparen. Daarom zullen dit jaar vijf nieuwe Bespoke-apparaten, waaronder koelkasten, wasmachines, drogers, vaatwassers en airconditioners, evenals ons Eco Heating System, een verbeterde versie van de SmartThings AI Energy Mode krijgen, die binnenkort beschikbaar zal zijn in 65 landen.

Naast het voorgaande, speelt Samsung ook een actieve rol bij het aanpakken van microplastics. Na het ontwikkelen van een wasprogramma dat de afgifte van microvezels tot wel 54% vermindert, hebben Samsung en Patagonia opnieuw de handen ineengeslagen om het Less Microfiber Filter te lanceren. Het Less Microfiber Filter is compatibel met wasmachines van zowel Samsung als concurrenten en is in staat om tot 98% van de microvezels op te vangen die tijdens wascycli worden afgegeven. Als het filter vier keer per week wordt gebruikt om twee kilo wasgoed te wassen, kan dat voor 132 gram minder microplastic-uitstoot per persoon per jaar zorgen – een hoeveelheid die overeenkomt met ongeveer acht plastic flessen van 500ml. Het Less Microfiber Filter is nu te koop in Korea en zal in augustus in Europa en in september in Noord-Amerika en Australië beschikbaar zijn.

De weg vrijmaken voor hyperverbonden huizen

‘Bespoke Life’betekent het optimaliseren van apparaten zodat ze je dagelijkse routines stroomlijnen en versterken. Door de connectiviteit in de hele line-up verder te verbeteren en AI uit te breiden naar meer productcategorieën, maakt Samsung de weg vrij voor een nieuw tijdperk van hyperverbonden huizen.

Door Samsungs nieuwste versie van SmartThings te combineren met AI-technologie, kunnen Bespoke-producten voor een naadloos geautomatiseerde thuiservaring zorgen – een waarin apparaten je gebruikspatronen leren en automatisering op maat bieden op basis van je smart home-configuratie en je levensstijl. Om deze ervaringen mogelijk te maken gaat Samsung Wi-Fi-ondersteuning integreren in alle nieuwe Bespoke-apparaten en connectiviteit in de komende jaren standaard maken in alle Samsung-apparaten.

Samsung heeft ook de lancering aangekondigd van de Bespoke Jet AI – een krachtige draadloze steelstofzuiger en de eerste die UL Verified is voor AI. Met de draadloze steelstofzuiger heb je zelfs een gebruiksduur van 100 minuten per oplaadbeurtOok zorgt de Bespoke Jet AI met 280W zuigkracht voor prestaties waarmee je je hele huis grondig reinigt. De AI Cleaning Mode controleert op intelligente wijze de belasting van de borstel en de zuigluchtdruk om verschillende omgevingen te onderscheiden, inclusief het vloertype, en optimaliseert automatisch instellingen zoals zuigkracht en borstelsnelheid om de reinigingsprestaties, gebruikstijd en wendbaarheid te maximaliseren. De stofzuiger is ook voorzien van een nieuw All-in-one Clean Station dat voor een krachtig draaiende cycloon zorgt om het stofreservoir onmiddellijk en effectief te legen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: