Home Gadgets Samsung opent Note7 pop-up stores in Amsterdam en Rotterdam

Samsung opent Note7 pop-up stores in Amsterdam en Rotterdam

by Mark van Truijen

Samsung opent twee pop-up stores voor zijn nieuwe Galaxy Note7. In de pop-up stores in Amsterdam en Rotterdam kunnen mensen de smartphone ervaren en deze direct bestellen. Twee Virtual Reality ervaringen brengen mensen in beweging, terwijl een speciale Note7-artist de deelnemers op eigen wijze vereeuwigt met fotografie en tekeningen. De pop-up stores zijn tot en met 11 september 2016 te bezoeken aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam en de Beurstraverse 178 in Rotterdam.

In beide pop-up stores beleven bezoekers via een Gear VR en speciale whiplash-stoel de sign & ride-rit, die speciaal voor de introductie van de Galaxy Note7 is gemaakt. In de whiplash stoel maak je de bewegingen die je in VR ervaart. Daarnaast is er een ICAROS aanwezig, een virtueel fitnessapparaat dat je meeneemt in een work-out door de lucht. Tot slot is een Galaxy Note7-artist aanwezig die bezoekers vereeuwigt terwijl zij zich in Virtual Reality begeven.

“We begrijpen dat mensen producten willen proberen voordat zij ze kopen”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland.“Met pop-up stores in Amsterdam en Rotterdam maken we dat mogelijk. We laten bezoekers kennismaken met de Note7 nog voordat deze officieel in de winkels ligt.”

De Galaxy Note7 verstevigt Samsungs leidende positie in de markt voor large-screen smartphones. Nieuwe, innovatieve mogelijkheden gaan hand in hand met het premium edge design. De Galaxy Note7 combineert productiviteit en entertainment met de beste beveiliging. Zo haal je het optimale uit je leven. De smartphone is nu vooruit te bestellen. Dat kan via de Samsung webshop of via een van Samsungs partners. De Galaxy Note7 ligt op 9 september in de winkel. De verkoopadviesprijs bedraagt € 849,-.

De pop-up store aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam is dagelijks geopend van 11:00 tot 18:30 uur, op zaterdag opent de winkel om 10:00 uur. Op maandag en zondag gelden afwijkende openingstijden van 12:00 tot 18:30 uur. Op donderdagavond is de winkel geopend tot 21:00 uur.

De pop-up store aan de Beurstraverse 178 in Rotterdam is dagelijks geopend van 11:00 tot 18:30 uur, op zaterdag opent de winkel vanaf 10:00 uur. Op maandag en zondag gelden afwijkende openingstijden van 12:00 tot 18:30 uur. Op vrijdagavond is de winkel geopend tot 21:00 uur

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x