That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Samsung

Samsung Galaxy S9 en S9+ nu verkrijgbaar

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ zijn vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De langverwachte smartphones beschikken over Samsungs meest geavanceerde smartphonecamera ooit. Met het dubbele diafragma fotografeer je zelfs bij matig licht, terwijl je met Super Slow-mo de tijd bijna stilzet. De camera op de Galaxy S9 en S9+ maakt in alle situaties prachtige foto’s en video’s – het resultaat is altijd scherp, helder en levendig. De Galaxy S9 en S9+ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 849,- en € 949,-.

“We drukken ons steeds vaker uit in beeld. 87% van de Nederlanders vindt een goede camera dan ook een heel belangrijk onderdeel van de smartphone,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung NederlandTwee derde van de Nederlanders zou bovendien vaker foto’s en video’s schieten als hun camera betere foto’s zou maken. Daarom hebben we de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met onze beste camera ooit. Zo kunnen we onze belevenissen nog beter vastleggen en delen.”

4 op de 10 Nederlanders tussen de 13 en 35 jaar experimenteren met effecten zoals slow-motion in video’s[1]. De Galaxy S9 en S9+ bieden daar nog meer mogelijkheden voor. Zo leggen ze Super Slow-mo video’s met zoveel frames per seconde vast dat werkelijk niets je ontgaat. Daarnaast maken de smartphones perfecte foto’s, ook bij weinig licht. De dubbele diafragma-lens (F1.5 – F2.4) werkt net als het menselijk oog. Het laat automatisch meer licht binnen wanneer het donker is. Zo krijg je foto’s die altijd en overal helder en scherp zijn. Ook maak je met de Galaxy S9 en S9+ emoji die er precies uitzien én klinken als jij.

De Galaxy S9 en S9+ zijn vanaf 16 maart 2018 verkrijgbaar in Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple met een geheugen van 64 GB. Daarnaast zijn er versies van de Galaxy S9 en S9+ met 256 GB geheugen verkrijgbaar. De Galaxy S9 is verkrijgbaar vanaf € 849,-. De Galaxy S9+ heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 949,-.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE