Home Events ’s Werelds grootste grijpmachine in Utrecht zorgt voor lange rijen

’s Werelds grootste grijpmachine in Utrecht zorgt voor lange rijen

by Pim, Sel

’s Werelds grootste grijpmachine in de Event Space van Hoog Catharijne in Utrecht blijkt populair: op de eerste dag van de activatie groeide de rij met deelnemers snel. 51 van hen brachten de gigantische grijparm in de vorm van een Galaxy Z Flip4 succesvol in beweging en gingen er vandoor met een mooie prijs. Ook dit weekend kunnen passanten een kans wagen. Samsungs Flip & Grab staat vandaag en morgen, zaterdag 24 september nog in de Event Space tussen Utrecht Centraal en Hoog Catharijne.

​Over Flip & Grab
Flip & Grab is ’s werelds grootste grijpmachine ooit. Samsung ontwikkelde Flip & Grab ter ere van de lancering van de Galaxy Z Flip4 in Nederland. Flip & Grab is te zien én te proberen in de Event Space tussen de ingang van Hoog Catharijne en Utrecht Centraal. Deelnemers maken kans op mooie prijzen: van Galaxy Tablets, Galaxy Buds, Galaxy Watches tot de Galaxy Z Flip4.

Openingstijden

  • Vrijdag 23 september – tot 18:00 uur
  • Zaterdag 24 september – 10:00-14:00 uur


​Samsung Galaxy Z Flip4: flexibel en veelzijdig
De Galaxy Z Flip4 is de ultieme tool voor zelfexpressie. Het compacte opvouwbare design maakt unieke ervaringen mogelijk die op geen enkele andere smartphone beschikbaar zijn. Maak bijvoorbeeld handsfree video’s of groepsselfies vanuit verschillende hoeken door de Z Flip4 gedeeltelijk te vouwen en FlexCam te activeren. En met een dunner scharnier, rechtere randen en contrasterend glas aan de achterkant is de Galaxy Z Flip4 Samsungs meest verfijnde ontwerp tot nu toe.

​Wil je meer weten over de Galaxy Z Flip4? Kijk dan op samsung.com/nl/smartphones/galaxy-z-flip4/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: