Home Gaming RuneScape lanceert tijdreizend moordmysterie ‘The Needle Skips’

RuneScape lanceert tijdreizend moordmysterie ‘The Needle Skips’

by Sven

RuneScape heeft vandaag het nieuwe moordmysterie ‘The Needle Skips‘ gelanceerd. Hierin moeten spelers door de tijd reizen om de waarheid achter een lafhartige misdaad bloot te leggen. The Needle Skips werd vorige maand voor het eerst aangekondigd op RuneFest 2018 en is de nieuwste uitbreiding in een lange traditie van RuneScape-missies over moordmysteries die in de afgelopen zeventien jaar zijn uitgebracht.

Het begint allemaal bij een stenen monument, waar een eenzaam gestorven figuur en één bloederig woord aan de basis staan van dit mysterie. Het volgt een lokaal gezin naar een naaldvormig monument dat omhuld is door een tijdsbubbel. Wanneer spelers interacteren met het monument, worden ze dieper in het mysterie getrokken en reizen ze door de tijd om antwoorden te zoeken. Door onderzoek te doen vinden spelers aanwijzingen over het verleden om zo de waarheid te achterhalen en de mensen te redden die vastzitten in de bubbel.

De release van The Needle Skips markeert ook het 400ste ‘quest point’. Deze punten worden ontgrendeld door de 221 verschillende quests in RuneScape te voltooien, en bieden toegang tot nog meer quests en beloningen.

Jamie Brooks, Producer van RuneScape, zei:
We hebben in het verleden met veel plezier gewerkt aan de moordmysteries, vooral aan One Piercing Note. The Needle Skips is fris en zal de onderzoekende geesten van RuneScape-spelers op de proef stellen. Het gebruik van audio en voice-over dialoog als gameplay-mechanic in de quest onderscheidt deze echt van onze vorige moordmysteries. Wat begon als een intern project is uitgegroeid tot een boeiend verhaal waarvan we hopen dat de community het met veel plezier zal ontrafelen.”

Jagex lanceert bovendien Premier club. Premier Club is voor RuneScape-spelers de voordeligste mogelijkheid om een abonnement tot twaalf maanden af te sluiten voor zowel RuneScape als Old School RuneScape. Ook biedt deze dienst extra beloningen, zoals een exclusieve Valkyrie-outfit en een artefact dat extra voordelen geeft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: