Home Gaming Runaways DLC-pakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd

Runaways DLC-pakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het Marvels Runaways personage- en levelpakket, de nieuwe DLC voor LEGO® Marvel Super Heroes 2. Het pakket is verkrijgbaar voor
€ 2,99 en voegt een level en personages toe die geïnspireerd zijn op de iconische stripverhalenreeks van Brian K. Vaughan.

In dit gloednieuwe levelpakket, geïnspireerd op de Runaways-strip, reizen spelers naar het onderzeese Marine Vivarium. Daar proberen ze te ontsnappen aan de chaos en vernietiging die hun criminele ouders, ‘The Pride’, hebben veroorzaakt. De nieuwe vrij te spelen personages Nico Minoru, Chase Stein, Alex Wilder, Karolina Dean, Molly Hayes, Old Lace en Gertrude Yorkes worden toegevoegd aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel. 

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is een nieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes. Deze originele, aftakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert spelers naar een kosmische strijd op talloze Marvel-locaties die vanuit de tijd en ruimte naar de fantastische open hubwereld van Chronopolis zijn gebracht. Het spel zit boordevol kenmerkende LEGO®-humor voor fans van alle leeftijden. Spelers nemen het op tegen tijdreiziger Kang the Conqueror in deze opwindende reis door het Marvel-universum.

Het Runaways karakter- en levelpakket is apart  LMSH2_Runaways_DLC_NL2.pngverkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, welke zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, inclusief alle eer der uitgegeven content van Marvel’s Guardians of the Galaxy: Vol. 2 karakter- en levelpa kket, Marvel’s Black Panther karakterpakket en Cloak en Dagger en de Kampioenen karakterpakket,Geen tijd meer karakterpakket en Agenten van Atlas (Avengers Forever) karakterpakket. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 14,99 of als onderdeel van de LEGO® Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel, toegang tot het Klassieke Guardians of the Galaxy karakterpakket en een exclusief Giant-Man LEGO®-minifiguurtje (minifiguurtje alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Deluxe Edition).

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x