Home Gaming Romero Games en Paradox Interactive werken aan nieuwe IP

Romero Games en Paradox Interactive werken aan nieuwe IP

by Jos Vis

Paradox Interactive, een uitgever en ontwikkelaar van games voor een wereldwijd publiek, en Romero Games hebben vandaag aangekondigd dat ze samenwerken aan een aanstaande strategiespel op basis van originele IP. Brenda Romero en John Romero, bekend om hun succesvolle werk met Doom, Quake, Jagged Alliance, Wizardry 8 en nog veel meer iconische games, brengen hun decennia van ontwikkelingsdeskundigheid naar dit partnerschap met de strategiefanaten van Paradox Interactive, uitgevers van Steden: Skylines , Crusader Kings II, Stellaris en andere hardcore strategietitels.

“We zijn zeer verheugd om samen te werken met industrielegendes, Brenda en John Romero, waarvan we de games die we zelf hebben gespeeld lang hebben bewonderd”, aldus Ebba Ljungerud, CEO van Paradox Interactive. “Bij Paradox Interactive hebben we een reputatie opgebouwd voor strategische strategiespellen en we gebruiken die expertise om iets bijzonders te bouwen met het team van Romero Games.”

“Dit is een project waar we al heel lang aan hebben willen werken, dus het is bijzonder spannend dat we samenwerken met Paradox Interactive om die droom ten volle te realiseren,” zei Brenda Romero, mede-oprichter van Romero Games. “We kunnen niet wachten om iedereen meer te vertellen, dus zorg ervoor dat je deze ruimte bekijkt!”


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: